Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μάης 2008

Πετυχημένη η λαϊκή συνέλευση που μετατράπηκε σε ενημέρωση και δικαιολόγησε την πολυφωνία με μια ερώτηση που απαντήθηκε …φεύγοντας.

Άσε που ο Δήμαρχος δηλώνοντας φίλος του περιβάλλοντος έκανε ακόμα και το μπάζωμα της παραλίας να γίνει λιανή άμμος.

Άσε που και η πρώην αρχή την έκανε με πλάγια βηματάκια, βγάζοντας απαντητικές ανακοινώσεις μετά από μέρες για τον βιολογικό (που και στις μέρες της δεν λειτουργούσε), και για τα οικονομικά που θέλουν τουλάχιστο κομπιουτεράκι.

Αν στα οικονομικά έχουν δίκιο ταυτόχρονα και ο Ψαρρός και ο Μάρκου τότε πρέπει οι ορκωτοί λογιστές να σχίσουν τα πτυχία τους και μείς να τρελαθούμε.

Το πόρισμα των ατασθαλιών που είναι; Η μήνυση για το μπάζωμα της παραλίας θα εκδικασθεί μαζί με την μήνυση για το Κοχύλι ή δεν χωράνε δυο Δήμαρχοι στο ίδιο εδώλιο;(κλάμα)

Ένα μήνα πριν τον Ιούνη, κατάλαβε ο Δήμος ότι κλείνει ο σκουπιδότοπος και χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις; Ή παρανομώντας θα ξανακουκουλώσει τα κακά μας σαν την γάτα κλπ κλπ.

Δηλαδή πρώην και νυν Δήμαρχοι για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται , υπάρχει άλλη πιθανότητα από το να μπει ο κάθε Λιμνιώτης στα αρχεία του δήμου, να ξεσκονίσει τα έγγραφα και να καταλάβει αν φταίει ποιος φταίει και σε τι;

Μετά την απόλυτη διαφάνεια στα δημοτικά πράγματα, η στήλη δέχεται αιτήσεις ή για να μετακομίσουμε 3.000 Λιμνιώτες και να τους αφήσουμε μόνους ή για να πάψουν να ασχολούνται με τα κοινά τα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια.

Η πολιτική στήριξη των εκλογών του ΠΑΣΟΚ έχει δυσκολίες .Σύντροφοι αφού σας αρκεί ο Γκανόγιαννης πια για να μαζεύεστε τι τον θέλετε τον σινεμά, για να ξοδεύουμε ρεύμα;

Άσε που δεν βάλατε και τα ονόματά σας κάτω από την ανακοίνωση και φαίνεται ότι σαμποτάρετε και τον δήμαρχό σας σε ζητήματα …επωνυμίας.

Για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, η στήλη παρακολούθησε την δημοτική σύσκεψη και έβγαλε συμπέρασμα ότι: ο σώζων τον εαυτόν σωθήτω, ή τουλάχιστον να σώσουμε πρώτα τα παιδιά….

Κλείνοντας θα θυμάμαι πάντα τις καταπληκτικές παρεμβάσεις στα προαναφερόμενα της τοπικής Αριστεράς. Τσίπρα πάρε το στυλιάρι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν