Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΜΕΝΕΙ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Σ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ, ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ..

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ
ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΕΛΕΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΗΜΟΥΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΟΜΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Ή ΟΧΙ.

ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΩ, ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΙΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΞΟΥΝ , ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ Η ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΠΥΡΟ ΖΑΧΑΡΗ.

Η ΑΠΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ, ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΚΡΥΟ, ΖΕΣΤΗ, ΧΑΡΑ, ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΙΩΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ. ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗ ΜΑΡΑ, ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ, ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ΤΟ ΒΑΛΑΝΤΗ, ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,