26 Σεπτεμβρίου 2011

Συμεών Κεδίκογλου:Το λιμάνι Μαντουδίου μέσα στα 151 σημαντικά έργα που θα «τρέξουν»


                                                     

Κατά την παρουσία του στη συνάντηση εργασίας που οργάνωσε στη Χαλκίδα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τις δράσεις ΕΣΠΑ, ο Συμεών Κεδίκογλου ενημέρωσε για τη σημαντική εξέλιξη της ένταξης του λιμανιού Μαντουδίου στο σχέδιο δράσης του  Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για 151 σημαντικά έργα που θα βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας.

 

Με βάση το σχέδιο δράσης, για αυτά τα έργα θα επιταχυνθεί τους επόμενους τρεις μήνες έως το τέλος του 2011 τη υλοποίησή τους και η απορρόφηση πόρων για την επίτευξη των στόχων της απορρόφησης το 2011.

 

1 σχόλιο :

 1. Από πότε η σύνδεση του Μαντουδίου με τις Σποράδες έχει τόσο μεγάλη προτεραιότητα Συμεων; Εδώ στις καλές μέρες δεν είχε προτεραιότητα; Απέκτησε τώρα;. Γιατί;

  Ο εθνικός μας εργολάβος ΤΕΡΝΑ θέλει το λιμάνι έτοιμο γρήγορα για να μπορεί να φέρνει τα σκουπίδια να καίει και το Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο για την μονάδα της. Ο δήμος θα αποκτήσει λιμάνι, που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί. Tα λιμάνια που προορίζονται για το υγροποιημένο αέριο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, είναι επικίνδυνο. Ένα λιμάνι που θα το χρησιμοποιεί αποκλειστικά η ΤΕΡΝΑ.

  Γιατί νομίζετε και η ΤΕΡΝΑ και η επιτροπή περιβάλλοντος δεν έβαλαν όρους για την καύση σκουπιδιών και το υγροποιημένο φυσικό αέριο;
  Ναι, η καύση σκουπιδιών για παραγωγή ενέργειας και τα ο υγροποιημένο φυσικό αέριο επιτρέπονται στην ΒΙΠΕ.
  Παράλειψη; Όχι όλα είναι προγραμματισμένα και όλοι δουλεύουν για την ΤΕΡΝΑ και ο Συμεών στο κόλπο.

  Θα έχουμε ένα λιμάνι που δεν θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Ας γιορτάσουμε που μας ξεπουλάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.