12 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:Δύο ακόμα πετυχημένες εκδηλώσεις

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων βόρειας Εύβοιας ενάντια στη ΒΙ.ΠΕ. πραγματοποίησε άλλες δύο πετυχημένες εκδηλώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο στις 7.30 μμ διοργανώθηκε σε καφενείο της Κερασιάς ανοιχτή εκδήλωση με συμμετοχή 30 κατοίκων του χωριού όπου έγινε ενημέρωση για τα σχέδια δημιουργίας ΒΙ.ΠΕ. στους Φούρνους Μαντουδίου. Οι κάτοικοι παρ' όλο που φαίνονταν προβληματισμένοι με το οξύ πρόβλημα της ανεργίας, που μαστίζει ιδιαίτερα τους νέους του χωριού, άκουσαν με προσοχή τις θέσεις της Πρωτοβουλίας και φάνηκαν να εκπλήσσονται, αφού κανένας μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν
είχε κάνει οποιαδήποτε ενημέρωση για το ζήτημα.
Την Κυριακή στις 11.00 πμ στην παραλία της Αγίας Άννας η Πρωτοβουλία έκανε ενημέρωση σε 50 περίπου επαγγελματίες της περιοχής. Η συζήτηση ήταν αρκετά ζωηρή και λεπτομερής, με πολλές ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους, που φάνηκαν να αγωνιούν για τις επιπτώσεις που θα έχει η δημιουργία ΒΙ.ΠΕ. στις δραστηριότητες τους, αλλά και στο περιβάλλον και στην υγεία τους. Μαζεύτηκαν αρκετές υπογραφές ενάντια στη ΒΙ.ΠΕ. και η συζήτηση έκλεισε με κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αποστολή αντιπροσωπείας και ψηφισμάτων στην επιτροπή περιβάλλοντος που συνεδριάζει εκ νέου την Τετάρτη 14/9 στη Λαμία για να εξετάσει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ΒΙ.ΠΕ. που κατέθεσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Πρωτοβουλία Κατοίκων βόρειας Εύβοιας ενάντια στη ΒΙ.ΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.