5 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:μια πρώτη νίκη για τους κατοίκους που αντιστέκονται


    Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Β.Ι.Π.Ε. (Βιομηχανικής  Περιοχής ) Βόρειας  Εύβοιας στο Μαντούδι :

    «Παρακολούθησα τη σχετική συζήτηση στην οποία εκτός των απόψεων των μελών της  Επιτροπής κατατέθηκαν αναλυτικά οι απόψεις τόσο της αιτούσης την ίδρυση εταιρείας όσο και των κατοίκων και φορέων της περιοχής που αντιτίθενται .
    Δυστυχώς η  πλειοψηφία της Επιτροπής , μπροστά στο καταιγισμό των ερωτημάτων και των
τεκμηριωμένων απόψεων των αντιδρώντων , απέφυγε με αιτιολογία τη πληρέστερη ενημέρωση ( δεν της ήταν φαίνεται αρκετές οι πέντε ώρες συνεδρίασης!!!),δύσκολη  γι΄ αυτήν αρνητική απόφαση , παραπέμποντάς την στην επόμενη συνεδρίαση.
      Πάραυτα , ακόμη κι αυτή η αναβολή ήταν μια πρώτη νίκη για τους κατοίκους  που αντιστέκονται και που ασφαλώς γνωρίζουν ότι ο δρόμος που ακολουθούν  είναι μακρύς και δύσκολος γιατί συγκρούεται με ισχυρά συμφέροντα .»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΡΩΗΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ                                                                     
ΧΑΛΚΙΔΑ   5/9/2011

2 σχόλια :

  1. Δυο περίεργα από την συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος.
    Υπέρ της ΒΙΠΕ μίλησε ο κ. Τσαγκαρόπουλος σαν ορισμένος από την διοίκηση εκπρόσωπος των 17 φυλακων που απασχολούνται στις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ. Πολλοί από τους φύλακες είναι αντίθετοι με την ΒΙΠΕ αλλά σε ποιον να πουν την αντίθεση τους στον άνθρωπο που όρισε σαν εκπρόσωπο τους η ΤΕΡΝΑ. Φυσικά ποιος από τους εργαζομένους θα τολμούσε να πει δημόσια ότι είναι κατά της ΒΙΠΕ

    Παρόμοια περίπτωση και ο κ. Ψαραδόπουλος πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Μαντουδίου. Ο σύλλογος του έστειλε επιστολή ότι είναι υπέρ της ΒΙΠΕ. Οι περισσότεροι επαγγελματίες βέβαια δεν γνώριζαν ότι ο σύλλογος που τους εκπροσωπεί είναι υπέρ της ΒΙΠΕ. Δεν ρωτήθηκαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πολλά ψέματα λέγονται και πολλοί άνθρωποι συκοφαντούνται...Και βέβαια ο κ. Τσαγκαρόπουλος ήταν ορισμένος από τους εργαζομένους και ΟΧΙ από την διοίκηση.Και βέβαια οι φύλακες είναι υπέρ της ΒΙΠΕ.Αλλά λέγοντας συνεχώς ψέματα όλο και κάτι θα μείνει στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.