27 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΤΟΙΩΝ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

5 σχόλια :

 1. Δηλαδή τα αιτήματα των μαθητών περνούν μόνο με καταλήψεις; Σιγά το σοβαρό θέμα παιδείας που άξιζε και κατάληψη, αν γίνετε κατάληψη 3 ημέρες για ένα στέγαστρο τότε σε σοβαρά θέματα εκπαίδευσης θα έπρεπε να γίνονται καταλήψεις μήνες έως χρόνια. Ηθικό δίδαγμα: μόνο με καταλήψεις πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν πήγαινε μπροστά αυτός ο τόπος θα πρόσφερε πολλά και ουσιαστικά στους μαθητές. Δεν έχουν άλλα προβλήματα οι μαθητές και το σχολείο, μόνο αυτό ήταν το σοβαρό και βρέθηκε λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε τόσα σχολεία οι γονείς και οι σύλλογοι ανασκουμπώνονται και βάφουν - φτιάχνουν - επισκευάζουν μόνοι τους χωρίς να υποχρεώνονται ή να περιμένουν κάτι από κανέναν διαπλεκόμενο. Προσέξτε μην λερώσετε τα χέρια σας και σχίσετε κανένα καλτσόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΧ ΝΙΚΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΦΟΡΑΝ ΚΟΛΛΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΣΟΝ ( ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ). ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΟΡΕΨΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΑΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.