6 Ιανουαρίου 2012

Ο καλλιτέχνη​ς - προφήτης Γ. Μηλιώκας τώρα δικαιώνετε​...

του JIMMY
"Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες" τραγουδούσε ο Γιάννης Μηλιώκας και μέχρι σήμερα επιβεβαιωνόταν εμμέσως, αφού μπορεί να μη μας το έλεγαν κατάμουτρα αλλά μας συμπεριφέρονταν  αναλόγως. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που άνοιξε το... στοματάκι του ο γίγαντας της πολιτικής διανόησης Θόδωρος Πάγκαλος και σε συνέντευξή του στο γαλλικό κανάλι France 5 (αρχές Δεκεμβρίου) μας είπε και κανονικά "μ@λ@κες".
Συγκεκριμένα στην παρατήρηση του Γάλλου δημοσιογράφου "οι Έλληνες αντιδρούν στα μέτρα. Κάποιοι ζητούν να μην πληρώσουν το χρέος και να βγουν από την Ευρώπη", ο αντιπρόεδρος απάντησε: "
Δεν θα απαντήσω διπλωματικά... όσο διπλωματικά είχε απαντήσει και ο Στρατηγός Ντε Γκωλ: Είναι κομμουνιστές, είναι φασίστες και είναι και μ@λ@κες".
Αμέσως βεβαίως ο μεγάλος Θόδωρας, έσπευσε να διευκρινήσει στο ΣΚΑΙ: " Δεν είπα  μαλάκες όλους τους Έλληνες. Είπα φασίστες, κομουνιστές και ηλίθιους όσους θέλουν να  φύγουμε από το ευρώ". Το καλό με τον Πάγκαλο είναι ότι δεν χρειάζεται καν σχόλιο για αυτά που λέει... Το μόνο που μένει είναι να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να υποκληθούμε στο "προφητικό χάρισμα" του Γιάννη Μηλιώκα!
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε... : http://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0
Ο χαραμοφάης : http://www.youtube.com/watch?v=7Pjni6ECS58
JIMMYS για την Β.Ε.

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος6/1/12, 1:18 π.μ.

    Αγωγή ύψους ...2 εκατ. ευρώ, κατέθεσε σε βάρος της εφημερίδας Παρασκευή & 13 ο Θόδωρος Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από το Σπύρο Σουρμελίδη, για ένα φωτομοντάζ που τον εμφάνιζε να έχει κεφάλι γουρουνιού με τον τίτλο «αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πάγκαλο από 11 εκατ μ@λ@κες», σχολιάζοντας την δήλωση του ότι «όσοι διαδηλώνουν είναι ή κομμουνιστές, ή φασίστες ή μ@λ@κες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.