22 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη πρόκληση η ανεργία των νέων
Του κ. Παναγιώτη Γεωργίου Κούβαρη

Μεγάλη πρόκληση είναι η ανεργία χιλιάδων νέων της βόρειας Εύβοιας, καθώς έχει εξελιχθεί σε μάστιγα για τις παραμελημένες οικογένειές τους.
Ελάχιστοι νέοι εργάζονται και οι περισσότεροι
από αυτούς με μικρές αμοιβές και ανασφάλιστοι.
Έτσι, αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά την καθημερινότητά τους και την ποιότητα της ζωής τους.
Σε όλες τις πόλεις και τα χωριά οι νέοι διαμαρτύρονται και επισημαίνουν ότι η κρίση δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για όσους ευθύνονται για τη μεγάλη ανεργία των βορειοευβοιωτών.
Όλοι ζητούν να αλλάξει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Το παν για τη βόρεια Εύβοια είναι να περιοριστεί η μιζέρια του τόπου, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους νέους να διασφαλίσουν μια καλύτερη και γεμάτη ελπίδα ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Χιλιάδες νέοι της βόρειας Εύβοιας δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, όπως δυστυχώς το επιθυμούν πολλοί νέοι άλλων περιοχών της χώρας μας.
Θα αντιμετωπιστεί η μεγάλη αυτή πρόκληση των νέων μας ;


1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος22/1/12, 8:30 μ.μ.

    Επιτέλους και μιά ανεξάρτητη φωνή που επισημαίνει το νο1 πρόβλημα της βόρειας Έύβοιας. Ομως δεν αρκούν μόνο οι διαπιστώσεις αλλά χρειάζονυαι κινήσεις πίεσης στην δημοτική και πολιτική ηγεσία. Να γίνουν επενδύσεις όπου είναι δυνατόν ΒΙΠΕ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ κλπ μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας τα υπόλοιπα θα είναι δάκρυα και παχιά λόγια χωρίς ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.