3 Ιανουαρίου 2012

Η τρομοκρατία ως πολιτική


                               του Βαγγέλη Αποστόλου

    Με τον ερχομό του καινούριου χρόνου μάταια ο ελληνικός λαός ,  μετά τα δεινά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια , αναζήτησε κάποια φράση ανακούφισης από τα κυβερνητικά χείλη αλλά και από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης  .
    Αντίθετα φρόντισαν τόσο ο  Πρωθυπουργός με το εκβιαστικό του δίλημμα «εντός ευρώ με σκληρή λιτότητα ή εκτός» (όπου θα πεινάσουμε  όπως τον συμπλήρωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος)  όσο και ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τη παρέμβαση στήριξης του κ. Παπαδήμου , να τον τρομοκρατήσουν  προαναγγέλλοντας νέα δεινά .
     Σε παράλληλη βέβαια πορεία και τα τηλεοπτικά μέσα  που πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες σ΄ ένα νέο ρεσιτάλ  εκβιασμού ενόψη της έλευσης της Τρόϊκας στις 15/1/2012 .

   Η τρομοκρατία τους αυτή αναφέρεται κυρίως στη λήψη νέων μέτρων σε τρία βασικά μέτωπα , που είναι :
α) η κάλυψη της μαύρης τρύπας των 3 δις ευρώ του προϋπολογισμού του 2011 ,
β) η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και
γ) η ανάληψη της 7ης  δόσης .
   Ειδικά για την 7η δόση των 89 δις ευρώ προαναγγέλεται ένα  «γκραν γκινιόλ»  διαδικασιών που δεν θα έχει καμία σχέση με όσα συνέβησαν στην 6η δόση .
    Μόνη ελπίδα πλέον για τον ελληνικό λαό αποτελεί η επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων . Η προσφυγή στις κάλπες θα δώσει τη δυνατότητα για αναζήτηση εναλλακτικής λύσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.