Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προεκλογική χαρά με τον υπόδικο, από τη ΝΟΔΕ Ευβοίας

...προσέχτε τον μόνο σε ποιόν βάζει βενζίνη.!

Τώρα γιατί πρέπει η βόρεια Ελλάδα να απολαμβάνει τον Ζορό-Παναγιώτη και να χαίρεται η ΝΟΔΕ Ευβοίας, μόνο αυτοί ξέρουν.Πάντως ο διωχθείς υπόδικος πρώην δερβέναγας της ΝΔ, είναι λάβρος κατά των κακών του ΣΥΡΙΖΑ.Εδώ θυμηθείτε τι λέει ο ...κόσμος για αυτόν...
η ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ 
Δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη Παναγιώτη, Επικεφαλής της Επιτροπής Προεκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας:
«Οι κρατικοδίαιτοι και οι παρασιτικοί, το βαθύ, βολεμένο και επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο σε επαναστατημένη Αριστερά, μετακόμισε στην Κουμουνδούρου.
Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι του Άκη χθες, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα», τόνισε ο Παν. Ψωμιάδης στη Συνέντευξη Τύπου, που έδωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για την πρόοδο της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε την απορία του για πώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να ανταπεξέρχεται σε «μία πλούσια προεκλογική καμπάνια», σημειώνοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν έναν ιμιτασιόν Ανδρέα Παπανδρέου».
Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Προεκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας παρουσίασε στους δημοσιογράφους το όχημα με τα χρώματα και τα συνθήματα της Νέας Δημοκρατίας, με το οποίο, όπως είπε, «χωρίς κουστωδίες και προκλητικές καμπάνιες θα φτάσουμε σε κάθε χωριό για να ξυπνήσουμε το θηρίο της Κεντροδεξιάς και να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι με την Ελλάδα δεν παίζουμε».
Ο ίδιος, με τη φράση «το θηρίο ξυπνά» μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην οργανωμένη βάση του κόμματος αλλά και στην κοινωνία, κλίμα που συναντά στις περιοδείες που ήδη έχει ξεκινήσει.
«Δε θέλουμε και δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στη θολή κουλτούρα της Αριστεράς, στους υπερασπιστές της «17 Νοέμβρη», στις συνιστώσες του αρνητισμού και της αντίδρασης, στους αρνητές της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ


σσ.
Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ευρέως γνωστός και όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για τα έργα και τις ημέρες του.  Τελευταία του ιδιότητα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πλην όμως έκπτωτος. Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης  και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε  σε12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,