Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

δεν είδε όλα τα ...σαφή μηνύματα ο Συμεών

Τα καλά και τα συμφέροντα είδε μόνο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ανάμεσα στα μηνύματα των εκλογών.
Ούτε λέξη για την καταδίκη του μνημόνιου και των πολιτικών δυνάμεων που το στηρίζουν, στις εκλογές της 6ης Μάη.
Επίσης καλεί όσους θεωρεί ότι έχουν στο κόμμα "υποχρέωση" να συστρατευθούν εναντίον
όλων των "κακών" για την παλιννόστηση του "καλού" ΠΑΣΟΚ.
Ο στόχος "ΠΑΣΟΚ πάλι πρώτο" θυμίζει όνειρα περισσότερο, παρά λογικές προσδοκίες.
Συμεών ο κόσμος άλλαξε και δεν το πήρες χαμπάρι!

το αναλυτικό κείμενο της επιστολής του :

Συμεών Κεδίκογλου:Απαιτείται συστράτευση όλων. Θα δώσω τη μάχη από την πρώτη
γραμμή.
Παρά το σαφές μήνυμα που o ελληνικός λαός έστειλε με τις εκλογές της 6ης Μαΐου για κυβερνήσεις συνεργασίας, οι διαδικασίες διερευνητικών εντολών οδηγήθηκαν σε απόλυτο αδιέξοδο, καθώς κάποιοι είχαν εξαρχής την στρατηγική της επανάληψης των εκλογών, προτάσσοντας το κομματικό τους συμφέρον.
Σ' αυτή την διαδικασία, το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε ως η κατεξοχήν δύναμη ευθύνης. Κινηθήκαμε με μόνο κριτήριο το συμφέρον του τόπου και των Ελλήνων πολιτών. Οδηγούμαστε λοιπόν, σε μία νέα εκλογική αναμέτρηση.

Εμείς προτείνουμε στους Έλληνες πολίτες την επομένη των εκλογών μια κυβέρνηση της υπεύθυνης αριστεράς. Ανοίγουμε μέτωπο με την ΝΔ που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές με την ψευδαίσθηση της δήθεν αυτοδυναμίας και τήρησε επί 2,5 χρόνια μια ανεύθυνη και αντιφατική στάση στην εθνική κρίση.
Ανοίγουμε επίσης καθαρό και σαφές μέτωπο με την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό που εμφανίζεται ως δήθεν αριστερός και προοδευτικός. Και κάνουμε δύο εκστρατείες ταυτόχρονα: προεκλογική εκστρατεία και εκστρατεία αναγέννησης της παράταξης.
Στον αγώνα αυτό, απαιτείται η συστράτευση όλων τόσο των υποψηφίων βουλευτών όσο και των εκλεγμένων ή υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια (Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι), στους Δήμους (δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι),στα επιμελητήρια αλλά και στο χώρο των νέων ανθρώπων και της κοινωνίας των πολιτών.
Μετά από την τιμή που μου έκανε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να με φέρει στην πρώτη θέση της προτίμησής του, θα δώσω αυτό τον αγώνα από την πρώτη γραμμή, τόσο σε συνεννόηση με τα υπεύθυνα κλιμάκια που δημιουργούνται για κάθε νομό και την νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα όσο και από πρωτοβουλίες που θα πάρω το επόμενο διάστημα.
Πάμε να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν και να κατοχυρώσουμε τα κεκτημένα που είναι ζωτικά για την πορεία της χώρας με ασφάλεια στο μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν