Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσληψη 30 ατόμων για υλοποίηση Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Ν. Ευβοίας




 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΠΕΡΙΦ)ΚΟ ΠΑΡ)ΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΟΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ 59 – 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ.: 22310-51777, FAX:22310-51778

Α.Π.  2774                                                                                        Λαμία 18/06/2012
Προς: ΔHMO ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
Θέμα: «Γνωστοποίηση - Δημοσιοποίηση ανακοίνωσης πρόσληψης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου»
Κύριοι,
Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η ανακοίνωση υπ’ αριθμόν  ΚΟΧ 5.802/1/2012 η οποία αναφέρεται στη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας» στο πλαίσιο
του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
Προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διάχυση της πληροφορίας στους δυνητικά ωφελούμενους δημότες σας παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάρτηση της επισυναπτόμενης ανακοίνωσης σε όλα τα δημοτικά καταστήματα του δήμου σας καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κρίνετε σκόπιμη για τη δημοσιοποίηση του προγράμματος. Στην ίδια κατεύθυνση παρακαλώ να μας κοινοποιήσετε αντίγραφο  (fax: 22310 51778, e-mail: inester@otenet.gr) του σχετικού πρακτικού ανάρτησης.
Με εκτίμηση,
Ο Προϊστάμενος του Περιφερειακού Παραρτήματος, Στερεάς Ελλάδας
Σπύρος Βογιατζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΠΕΡΙΦ)ΚΟ ΠΑΡ)ΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΟΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ 59 – 35100 ΛΑΜΙΑ ΤΗΛ.: 22310-51777, FAX:22310-51778
19/06/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ ανακοίνωση πρόσληψης ανέργων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 30 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.
Πιο συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) πρόκειται να προσλάβει άμεσα 30 ανέργους συνολικά, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας, σε έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Εύβοια.
Κάθε ωφελούμενος θα προσληφθεί σε θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα 5 μηνών. Οι μηνιαίες αποδοχές των ωφελούμενων ανέρχονται σε 625 ευρώ καθαρά.
Σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα έως 10.500 ευρώ.
Η επιλογή των ανέργων θα γίνει με μοριοδότηση  που θα αφορά τις εξής κατηγορίες κριτηρίων:
1. Κατάσταση ανεργίας (π.χ. Μακροχρόνια ανεργία, Νέοι άνεργοι, κτλ)
2. Οικογενειακή Κατάσταση (π.χ. Μονογονεϊκή οικογένεια, άνεργοι και οι 2 σύζυγοι, αριθμός προστατευόμενων μελών)
3. Οικογενειακό εισόδημα (ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος)
4. Κατάσταση υγείας (πριμοδότηση ΑμΕΑ)
5. Εντοπιότητα (για τους κατοίκους της Εύβοιας)
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στην έδρα του Περιφερειακού Παραρτήματος Στερεάς Ελλάδας του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ είτε αυτοπροσώπως (καθημερινά από 9:00 έως 15:00) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς:
ΙΝΕ ΓΣΕΕ
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΝΟΜΟΣ EYBOIΑΣ»
 υπόψη κου Βογιατζή Σπύρου
ΡΟΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ 59 ΛΑΜΙΑ - 35100
Η υποβολή αιτήσεων στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται βάσει της σφραγίδας του ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (22310 51777) καθημερινά (9:00 έως 15:00).
Επισημαίνεται τέλος ότι προσφερόμενες θέσεις ανά ειδικότητα, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr).





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,