5 Ιουνίου 2012

Καθαρισμός της παραλίας του Νέου Πύργου
Θεωρούμε υποχρέωση μας να εξάρουμε την προσπάθεια κατοίκων του Νέου Πύργου και μελών  των πολιτιστικών συλλόγων του, για τον καθαρισμό της τεράστιας παραλίας του. Η ολοκλήρωση έγινε την Κυριακή 03-06-2012 όπου καθαρίστηκε και το τελευταίο τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ μπωλ και μπροστά από το νεοδημιουργούμενο  πάρκο, όπου την πρωτοβουλία και συντονισμό είχε ο πρόεδρος του
μορφωτικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Αθηνών κος Αλέξανδρος Τσικιντάς.
Προφανώς, η οικονομική κρίση,να μην επιτρέπει στο Δήμο ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ να ασχοληθεί με τον καθαρισμό της παραλίας και των κατ’ επίφαση  χαντα-κιών όμβριων υδάτων του νέου πύργου και έτσι αναγκάζονται οι Δημότες να προβαίνουν στην εργασία του καθαρισμού αν και  καταβάλουν τα θεσμο-θετημένα και  επιβληθέντα Δημοτικά τέλη.
Θέλουμε να πιστεύουμε ,ότι δεν είμαστε πάλι, από τους Δημοτικούς άρχο-ντες, ένα  ξεχασμένο  χωριό. Βέβαια επισημαίνουμε ότι αναπολούμε τις ημέρες που υπήρχε  κοινότητα του Νέου Πύργου και τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο καθαρίζονταν τόσο τα χαντάκια, με παράλληλο άσπρισμα και ψεκα-σμό τους, όσο και όλη η παραλία συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Νησιώτισσας.
Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε ότι σε παρόμοιες ενέργειες έχουν προβεί και πολιτιστικοί σύλλογοι άλλων δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου όπως  αυτό των Ωρεών, οι οποίοι αν και δεν έχουν οποιαδήποτε οικονομική,κρατική αμοιβή αγαπούν τα χωριά τους και το περιβάλλον και οραματίζονται ένα Δήμο πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛ.ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ                                                                             ΓΕΩΡ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ.697-7838335                                                                              697-5734053

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.