14 Ιουλίου 2012

beach volley juniors(K23) στην Αιδηψό.

Διοργάνωση ενός εκ των τελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley juniors(K23) στην Αιδηψό.


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ Ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ «ΑΝΕΛΙΞΗ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY JUNIOR ( ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ 18 – 23) ΣΤΙΣ 13 – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 

Το καλοκαίρι στην Αιδηψό σηματοδοτεί και το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, μιας περιόδου γεμάτη με ιδιαίτερες συγκινήσεις, χαλάρωση, υγεία και ευεξία. Τα χιλιάδες χρόνια της τουριστικής Ιστορίας της Αιδηψού την καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι στην Ελλάδα και ειδικά σε θέματα χαλάρωσης και ευεξίας. Τα κέντρα υγείας και ευεξίας ιδιωτικά και μη προσφέρουν στον επισκέπτη μια εμπειρία ανεπανάληπτη που θα θυμάται για πάντα. Σε συνδυασμό με τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα της περιοχής, οι
διακοπές στην Αιδηψό είναι ένα μοναδικό γεγονός για τον επισκέπτη αλλά και για τους κατοίκους.
Η Ανέλιξη καλωσορίζει το καλοκαίρι στην Αιδηψό με τον καλύτερο τρόπο, με την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος πανελλήνιας εμβέλειας με σκοπό την προβολή και την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της Β. Εύβοιας. Μετά τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών η Ανέλιξη κάνει την υπέρβαση και φέρνει στην Β. Εύβοια το απόλυτο άθλημα του καλοκαιριού, ένα άθλημα ολυμπιακών διαστάσεων και προδιαγραφών. Ένα άθλημα που θα προσφέρει συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές στους θεατές του, είναι ένα άθλημα με φανατικό κοινό που συνεχώς αυξάνεται. Ευχαριστούμε όσους δούλεψαν και δουλεύουν στο πλευρό του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ «ΑΝΕΛΙΞΗ» για να έχουν τόσο σπουδαία γεγονότα την υποδοχή που τους αξίζει. Εκ μέρους της Ανέλιξης ευχαριστούμε το λιμενικό ταμείο Λ. Αιδηψού για την παραχώρηση του χώρου, τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για την αρωγή του, τους μεγάλους χορηγούς μας ΕΒΓΑ, ΝΙΚΑΣ, BLUE ISLAND και όλους τους τοπικούς χορηγούς που η συνδρομή τους ήταν καταληκτική. 
Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή το πρωί με τους άντρες και τελειώνουν το απόγευμα με τις γυναίκες. Το Σάββατο είναι το main event με όσους έχουν προκριθεί να παλεύουν για μια θέση στους τελικούς. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν την Κυριακή.
 Όλοι οι αγώνες θα πλαισιώνονται από μουσικοχορευτικές επιδείξεις.ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΒΓΑ
ΝΙΚΑΣ
BLUE ISLAND
ACS

Ο Γ. Γραμματέας
Τερερές Δημήτριος


ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ»
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΚΑΠΟΛΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Βλαχοστέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.