Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ                                                           Λ.Αιδηψού 14/10/2012
                  ΠΡΟΣ:  Σ.Δ.Κ.Α.Σ.Ε.                                       ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
                                                 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Την Κυριακή 14/10/2012 στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αιδηψού διεξήχθησαν 3 (τρεις) συνεχόμενοι (;) αγώνες μπάσκετ.
Ώρα 14.00  (Αντρικό)  Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ-ΜΑΚΑΡΟΣ 60-50, ώρα 16.00 (κορασίδων) Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ 48-15  και ώρα 18.00 (εφηβικό) Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 61-65.
Και στους 3 (τρεις) αγώνες διαιτητές ήταν οι Τσάλας-Μαμασούκα από τη Χαλκίδα.
Στον τρίτο αγώνα οι αποφάσεις των εν λόγω διαιτητών ήταν κάτι παραπάνω από αλλοπρόσαλλες και προς τις δύο ομάδες, αλλά  ιδιαίτερα προς την ομάδα του ΣΥΛΛΑ. Δεν θα
μπούμε στην  περιγραφή φάσεων και στιγμιότυπων γιατί θα χρειαστούν αρκετές σελίδες. Εξάλλου οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο γήπεδο αρκούν.
                Δυστυχώς κατάφεραν έναν από τους καλύτερους –κατά γενική ομολογία- αγώνες  του εφηβικού πρωταθλήματος και όχι μόνο, που είχε δύναμη, τεχνική, διακυμάνσεις στο σκορ, υπέροχες φάσεις , ατομικές και ομαδικές προσπάθειες που θα ζήλευαν πολλοί , να τον τινάξουν στον αέρα μαζί με τα νεύρα των αθλητών, των παραγόντων και των εκατοντάδων φιλάθλων. Και επαναλαμβάνουμε: Του εφηβικού πρωταθλήματος όπου όλοι ξέρουμε το πάθος, το ήθος και την αγωνιστική ποιότητα ατών των αθλητών.
Ελπίζουμε όλα αυτά να οφείλονταν –μόνο- στην ανθρώπινη κούραση λόγω της δύσκολης  μετακίνησής τους  από τη Χαλκίδα (είμαστε μακριά εδώ στη Β. Εύβοια , το ξέρουμε ….)  και τη διαιτησία των τριών συνεχόμενων αγώνων,  γιατί η κούραση και η νευρικότητά τους ήταν εμφανής στον τρίτο αγώνα. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορούν «να παίζουν»  με τα νεύρα των αθλητών μας, να σφυρίζουν αλλοπρόσαλλα και να  ξεσηκώνουν με τις αποφάσεις τους τους φιλάθλους.
Αν κύριε Τσάλα και κυρία Μαμασούκα δεν μπορούσατε να διαιτητεύσετε και τον τρίτο στη σειρά αγώνα λόγω κούρασης , έπρεπε να είχατε ζητήσει να έρθουν κι άλλοι διαιτητές και όχι να έχετε αυτήν την «κουρασμένη» και προκλητική εμφάνιση μέσα στο γήπεδο!!! Ο αγώνας πρέπει να κρίνεται από τις αγωνιζόμενες ομάδες και όχι από τις δικές σας άστοχες ενέργειες.
Δεν όρισε ο ΣΥΛΛΑΣ και τα  τρία παιχνίδια συνεχόμενα, αλλά η ΕΣΚΑΣΕ.
Τέλος το να παίρνετε το δελτίο ενός 18 χρονου παίχτη,  που του έχετε ήδη  σπάσει τα νεύρα από τον πρώτο αγώνα που έπαιζε, δεν είναι ούτε τιμή , ούτε τιμωρία , αλλά φτηνή δικαιολογία της ανύπαρκτης διαιτησίας σας, όπως επίσης και τα ειρωνικά σας σχόλια προς τη διοίκηση του Σύλλα που σας εξέφρασε τις απόψεις της («δεν ξέρετε τι σας γίνεται, είστε βαθιά νυχτωμένοι» κλπ). Οι πρωταγωνιστές των αγώνων πρέπει να είναι οι παίχτες και όχι οι διαιτητές!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΛΑ –ΜΑΜΑΣΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ  , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ.    

Είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να κάνουμε δημόσια  καταγγελία διαιτησίας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε για την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους παίχτες μας, στους προπονητές μας και κυρίως στους φιλάθλους που πλαισιώνουν τα 6 αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας και που είναι οι μόνοι που συμβάλλουν στην λειτουργία της.

Και τέλος κάτι τελευταίο προς όλους τους διαιτητές.   Ας   είναι    όλοι   τους   πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους και πιο κοντά στους παίχτες και στο παιχνίδι, γιατί ο ήδη φορτισμένος από τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα φίλαθλος , απλός κόσμος δεν έχει την υπομονή, την αυτοσυγκράτηση  και την ψυχραιμία που είχε άλλες φορές. 

                                                         ………..Ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του...........

Για το ΔΣ του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Ο Πρόεδρος:  Γιάννης Πέτρου
Ο Γραμματέας : Γιάννης Μαυροζούμης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,