23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ:για το θέμα της ΛΑΡΚΟ

Συνάντηση κλιμακίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενο από τους Γ. Σταθά, Β. Κυριακάκη και Βαγγ. Αποστόλου με τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα για το θέμα της ΛΑΡΚΟ 

Ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σχετικά με την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού η οποία υιοθετεί τους όρους  του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ .

Όπως είναι γνωστό οι όροι αυτοί είχαν συμπεριληφθεί σε σχετική επιστολή του ΤΑΙΠΕΔ προς την παραπάνω Επιτροπή το Μάιο του 2012 και ανέφεραν ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η ΛΑΡΚΟ  έχει επιδοτηθεί με 200 εκ. ευρώ και πως ταυτόχρονα   δεν πρέπει να υπάρξει δέσμευση για τη πρόσληψη έστω  κι ενός ελαχίστου αριθμού εργαζομένων.
Η ενέργεια αυτή στοχεύει στον εκβιασμό τόσο των εργαζομένων όσο και της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να υποκύψουν στις ¨ορέξεις¨ των υποψήφιων αγοραστών της ΛΑΡΚΟ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θεωρούν ότι με σωστή διαχείριση και υπό κρατικό έλεγχο η εταιρεία μπορεί να γίνει βιώσιμη και να είναι κερδοφόρα, όπως είναι τα τελευταία χρόνια .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.