Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περπατάρη Πακιστανοφέρνεις;

ανθοδέσμη!

Του Π Β 
Ήταν τελείως αναμενόμενες οι σκηνές –απείρου κάλους (για κάλλους;)- που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας Αιδηψού, ανάμεσα στον επώνυμο Δημήτρη Περπατάρη και στον ενδεδυμένο ανώνυμο Χρυσαυγίτη.
Προσεβλήθη λοιπόν ο μελανοχίτωνας με το παράσημο, όταν θεώρησε ότι η έκφραση «φαντάσματα του παρελθόντος», τον αφορούσε και έπρεπε καταβρέχοντας με σάλια και ακατάληπτες εκφράσεις νεοεκνευρισμού να επιτεθεί φραστικά στον σύμβουλο. Τώρα το ότι το μέλος του ΔΣ είναι
φανεροαριστερός, δημιουργεί ένα επιπλέον θέμα για την ενημερωμένη ιστορικά παράταξη της ΧΑ. Μετά τον αγώνα της κατά των μεταναστών που σαν εβραίοι προορίζονται για σαπούνια πεζοδρομίου ή λαμπατέρ, έρχεται κι ο αγώνας κατά άλλων μελαψών που εμποδίζουν την ειρηνική και ηθική ανάπτυξη της οργάνωσης.
Το Πακιστανικό παρουσιαστικό του δημοτικού σύμβουλου, μπορεί να μην είναι τόσο σκούρο όσο του Κασιδιάρη  (αυτός να δείτε που θα έχει σίγουρα αφρικάνικο ΝτιενΕη), αλλά το να τους πει φαντάσματα , ενώ είναι υπαρκτοί και ακουμπίσημοι, παραπάει. Το παρελθόν δε, όπως και με τους ταγματασφαλίτες, τους γκοτζαμάνηδες ή τους χουντικούς δείχνει και στο παρόν υπαρκτό, ανθεκτικό και με τα ίδια αιώνια υλικά της φυλής μας πλασμένο. Ο Καιάδας συνεχίζει να περιμένει όλους τους μεσοβέζικους, καθαρίζοντας από τα μιάσματα, τα ελληνικά εδάφη.
Οι θιασώτες του νεοφασισμού φυσικά και ξέρουν, ότι οι μετανάστες είναι το προκάλυμμα και ακολουθούν οι κομμουνιστές, οι αριστεροί γενικά, οι ομοφυλόφιλοι, οι στραβοκοιτάζοντες, οι μη δοξολογούντες τον Μιχαλολιάκο, οι καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι, οι θεατρόφιλοι, οι σκουρόχρωμοι γενικά, όσοι δεν έχουν τσιγκελωτό μουστάκι και όποιος τολμά και δεν Εγέρθηντο μπροστά στις παρελάσεις των μαυρομπλουζάκηκων στρατιωτών. Ευρέως Εβραίοι όλοι ,έχουν τη δικαιολογία να τις φάνε ή να φαγωθούν τελείως.
Εντύπωση όμως δεν μου έκανε μόνο ο πρωταγωνιστικός θόρυβος στο βίντεο. Μου έκανε και η απάθεια όλων των παρευρισκομένων και η «νομιμοποίηση» από το προεδρείο, των εκλεγμένων της βουλής επειδή ο λαός έτσι είπε. Τα νόμιμα χαστούκια στη Κανέλη, οι νόμιμοι ξυλοδαρμοί αντιφρονούντων και η ίδια η νομιμότητα αυτού που φοβόμαστε ή αυτού που μας συμφέρει ακολουθεί για τον καθένα. Νόμος είναι το δίκιο του Χρυσαυγίτη!
Με τα ανοιχτά σύνορα, το Ίντερνετ, τη δορυφορική τιβί, τα μάτια μας κοιτάνε όλο τον κόσμο που μας κοιτάει κι αυτός. Οι αξίες της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας ψυχορραγούν και ακολουθούν οι αξίες της ανθρωπιάς, της ηθικής, της αλληλεγγύης, της αγάπης. Η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός στα δικαιώματα του πολίτη, η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, είναι γράμματα που ΔΕΝ μπορούν όλοι να τα διαβάσουν και να τα καταλάβουν.
Ο Εβραίος Χριστός ατύχησε με τη καταγωγή του και οι ιδεαλιστές ατύχησαν με το μυαλό τους. Ένας κόσμος, που δεν χρειάζεται πια τα γράμματα, καραδοκεί με πίστη στις συμπεριφορές των Λύκων. Ιδιαίτερα όταν οι Λύκοι πια φυλάνε (ο λαός τους ανέθεσε…)και τα πρόβατα.

σχετικά:
1)http://www.902.gr/eidisi/politiki/11143/istiaia-aidipsos-apeiles-hrysaygiton-sto-dimotiko-symvoylo-toy-kke

2)


δεν δημοσιεύθηκε πουθενά...



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,