12 Ιουνίου 2013

Αναγνωστάκης: αυταρχική πολιτική συμπεριφορά της ΝΔ


Δηλώσεις σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, έκανε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, στο ραδιόφωνο της  ΝΕΤ και στους δημοσιογράφους Π. Σαράντη και Τ. Τσούτσια και στο Ράδιο Κόσμος 100 και την δημοσιογράφο Ε. Ντίνη.

Ο βουλευτής αρχικά δήλωσε πως η παθογένεια της ΕΡΤ ήταν απόρροια εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων και πελατειακής λογικής. Αποτελούσε εκλογικό λάφυρο στα
χέρια της κάθε κυβέρνησης. Η απαίτηση της Ελληνικής κοινωνίας για εξορθολογισμό στη λειτουργία της αποτελεί μιας άλλης τάξεως ζήτημα. Δυστυχώς η αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και αυταρχική πολιτική συμπεριφορά της ΝΔ, εγείρει ζητήματα Δημοκρατίας. Τραυματίζει την  κυβερνητική συνοχή και υπονομεύει την κυβερνητική σταθερότητα. Οι όποιες αρνητικές εξελίξεις βαραίνουν προσωπικά τον Πρωθυπουργό και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μονοκομματικές αποφάσεις  σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ακυρώνουν την όποια προγραμματική συμφωνία και ανοίγουν διάπλατα την κερκόπορτα της πολιτικής αστάθειας στη χώρα. Ο κυνισμός, η αλαζονεία και η πολιτική πυγμής δεν γίνονται αποδεκτά από τη Δημοκρατική Αριστερά και τους βουλευτές της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.