16 Ιουνίου 2013

ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ


Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ 
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013  στις 19.30  και παρά τον μπουρινάτο καιρό πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή λήξης των μαθημάτων στο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Αιδηψού .
Η φιλόξενη «αυλή των θαυμάτων»  του σχολείου γέμισε από τις παιδικές φωνές και τα χαμόγελα των μεγάλων και επί 3 ώρες όλοι παρακολουθούσαν αυτά που με μεράκι και κέφι είχαν
ετοιμάσει οι μικροί  μαθητές με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από το διευθυντή του σχολείου κ. Νίκο Αναγνώστου και χαιρετισμό από το σχολικό σύμβουλο κ. Χρήστο Ντόνα  και αμέσως μετά ακολούθησαν ρυθμικά παιχνίδια από τους μαθητές της Στ  και Α τάξης.
Παραδοσιακούς  χορούς χόρεψαν οι μαθητές της Β, Γ, Δ και Ε τάξεων.
Αμέσως μετά ήταν το κύριο πρόγραμμα της γιορτής με τη Θεατρική παράσταση από τους μαθητές- απόφοιτους της Στ τάξης. Έπαιξαν, σε διασκευή της δασκάλας της Στ2 τάξης Βάσως Φώτου, το έργο του Αντώνη  Δελώνη  «Ας παίξουμε τους μεγάλους» . Τότε ήταν που η σκηνή που είχε στηθεί , αλλά και η αυλή γέμισαν από φωνές, τραγούδια και υπέροχα χορευτικά. Παρά τα παιχνίδια του καιρού και τα απειλητικά σύννεφα , η γιορτή έφτασε στο τέλος με τους μαθητές της Στ τάξης να αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο χορεύοντας δακρυσμένοι  ασταμάτητα μες στη βροχή.
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 έγινε η τελετή αποφοίτησης των 29 μαθητών της Στ τάξης και δόθηκαν τα απολυτήρια και τα αναμνηστικά από τους δασκάλους τους Γιάννη Μαυροζούμη και Βάσω Φώτου, το Διευθυντή του σχολείου Νίκο Αναγνώστου και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς , καθώς και συμβολικά δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα.
Καλό καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.