5 Ιουλίου 2013

Δεν ήταν ΕΡΤ οι λυκειακές τάξεις Αγίας Άννας


Με ένα ευχαριστήριο γράμμα του συλλόγου γονέων Αγίας Άννας , που μας κοινοποίησε ο ίδιος ο Σίμος Κεδίκογλου, έγινε γνωστό ότι οι παρεμβάσεις του, ακύρωσαν το κλείσιμο των Λυκειακών Τάξεων στην Αγία Άννα.Έτσι, παρά το ότι πρωτοστάτησε στο κλείσιμο της
ΕΡΤ, εξιλεώνεται τοπικά με τη διατήρηση ενός σχολείου.
Φυσικά βλέπετε και το πως λειτουργεί ο σχεδιασμός του υπουργείου παιδείας για τις συρρικνώσεις των σχολικών μονάδων.
Ο Σίμος Κεδίκογλου απέκτησε όπως φαίνεται στην επιστολή και νέους φανατικούς υποστηρικτές ψηφοφόρους στην Αγία Άννα , σε πείσμα των εναντίον του ...καιρών.
Όποιος έχει ανάλογα κάτι να ζητήσει , ας κρατήσει να αντιγράψει στο μέλλον, το ύφος της επιστολής.

4 σχόλια :

 1. Ανώνυμος5/7/13, 9:48 μ.μ.

  Τελικα αγαπητέ μπλογκερ πιστεύετε ότι ήταν καλύτερα να κλείσουν οι λυκ. τάξεις αυτές και να πάνε οι γονείς τα παιδιά τους στο κολέγιο της Λίμνης ή του Μαντουδίου ή λάθος κατάλαβα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λάθος κατάλαβες!
  Πιστεύω ότι από το να γλύφω και να παρακαλώ τους κομματικούς φεουδάρχες, έχει μεγαλύτερη σημασία να απαιτώ και να αγωνίζομαι για τα αυτονόητα.
  Κάποιους τους σώνει ο Κεδίκογλου, εμένα με εκφράζει η απαίτηση και ο αγώνας να μη κλείσει κανένα σχολείο, να μην απολυθεί κανένας δάσκαλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6/7/13, 3:28 μ.μ.

  Πολύ σωστά τα λέει ο Πάνος... Μετά από ενέργειες του παραπάνω κυρίου υπουργού επίσης είχαν ερθει καθηγητές στην Ιστιαία τα Χριστούγεννα. ... Τα αυτονόητα δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος7/7/13, 8:07 μ.μ.

  Αν ήμουν δημότης ένος από τα χωριά που έκλεισαν τις τάξεις γιατί εφαρμόστηκε ο αδικος αυτός κανονισμός θα ένοιωθα πολυ απογοητευμενος για τα ρουσφετάκια του Σίμου. αν θυμώμαστε την λέξη ισονομία μόνο ότα θίγονται τα δικά μας συμφέροντα και σφυράμε κλέφτικα όταν βολευομαστε το ρουσφετιλίκη και και ο ραγιαδισμός θα συνεχίζονται.

  Κάτι μου λέει ότι το θέμα δεν τελείωσε, υπομόνη μέχρι την επόμενη εγκύκλιο και τον επόμενο Σίμο. Μετά φταινε οι πολιτικοι και το σύστημα που συντηρούμε εμεις. Λίγο αξιοπρέπεια και τιμή

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.