16 Απριλίου 2014

Μεγαλοβδομαδιάτικα διάφορα νηστίσιμα


Το νίπτω τα χείρας μου με άλλα λόγια. Δηλώσεις Σίμου: Είχα αλλεπάλληλα ραντεβού την περασμένη εβδομάδα στις 6 το απόγευμα με τον Χριστοφή Ζάχο και στις 7 με τον Γιάννη Αναγνώστου, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν, αρχικά διότι λόγω κίνησης ο Δήμαρχος καθυστέρησε και στην συνέχεια με ζήτησε ο πρωθυπουργός και έφυγα. Δεν ήταν κοινή συνάντηση με τους δύο άντρες. Δεν έχω καμιά σχέση με κανέναν από τους δύο. Παλεύω με
πολύ κόπο να κρατήσω ένα επίπεδο.Μην με μπερδεύετε με κριτικές ή απόψεις που δεν ανταποκρίνονται ούτε στην πολιτική, ούτε στην αισθητική μου. Νισάφι πια! Μη με βυθίζετε με τις κατινιές σας…(από τον Παλμό της ΒΕ)

Μετά τους κεραυνούς της ΝΔ κυβέρνησης ότι ο Μαρινάκης ποδοσφαιροποιεί τις εκλογές σαν Ολυμπιακάρα στον Πειραιά,ήρθε η απάντηση: Επικεφαλής του ευρωψηφοδέλτιου της ΝΔ ο Ζαγοράκης, γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Το θέμα είναι να έχουμε σταθερές και συνεπείς απόψεις...Στη Βόρεια Εύβοια όλο και κάποιος υποψήφιος παλαίμαχος μας βρίσκεται,αλλά έχουμε ένα σωρό γήπεδα και όλοι λίγο πολύ είμαστε ποδοσφαιριστές.

Μαθηματικά απολογισμού δημοτικού συμβουλίου:2,7 μύρια χρωστάμε+ 3,5 μύρια έχουμε δανειστεί-2,3 μύρια μας χρωστάει η κυβέρνηση = αν δεν ξαναβγάλετε εμάς που ξέρουμε από διαχείριση, τότε ποιους θα βγάλετε;

Η ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας φέρνει τη Σπυράκη του Μέγκα κι αυτή στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.  Κλάμα ανεξαρτησίας από Τριανταφυλλόπουλο, Αναστασιάδη και Πρετεντέρη. Αυτοί όμως έχουν τις δουλειές τους.Στη Βόρεια Εύβοια δεν έχουμε ούτε ανεξάρτητους, ούτε δημοσιογράφους, οπότε όλοι μπορούν να μπουν σε όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμούν.


Για να γράψεις φάρμακο στη Λίμνη πρέπει να στηθείς στην ουρά στο αγροτικό ή να έχεις ραντεβού στον μοναδικό γιατρό του ΠΕΔΥ.Η εναλλακτική λύση είναι 10ρικο στους ιδιώτες ιατρούς. Ή να πας Μαντούδι,Ιστιαία ή Χαλκίδα που έχει περισσότερους (να τα πληρώσεις σε βενζίνες).Εγώ είμαι καλά. Είχα πάει να βαρέσω παλαμάκια σε ένα βίντεο στο Σίμο, τότε που έλεγε για νοσοκομείο στη Βόρεια Εύβοια.Τώρα μετά τις εκλογές θα φέρουμε τον Άδωνι για καλύτερα.

Πατείς με, πατώσε, για το αρνί των 3,99 στα Λιντλ. Κανείς δε φαίνεται να πρόφτασε, αλλά και οι κρεοπώλες έχουν πια ανησυχία επειδή οι μόνες ουρές που βλέπουν είναι των απούλητων αρνιών.Από την άλλη σαν Έλληνες είμαστε πια μαθημένοι στις ουρές.Όπως οι κομμουνιστές για να πάρουν ψωμί στη Ρωσία ..κάποτε.

Η ειλικρίνεια των υποψηφίων μοιάζει με το νηστίσιμο σαγανάκι:Γαρίδες με φέτα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.