28 Μαΐου 2014

Kireas.org: Συγχαρητήρια επιστολή στην νεοεκλεχθείσα Δημοτική ΑρχήKireas.org:  Συγχαρητήρια επιστολή στην   νεοεκλεχθείσα Δημοτική Αρχή και Δημοτικό Συμβούλιο

Κύριε Καλυβιώτη,

Oι δημότες Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας  με την ψήφο τους στις 25 του Μάη, έδειξαν μαζικά την  εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο και  τον συνδυασμό σας  για τα επόμενα πέντε  χρόνια.   

Ο Kireas.org σας απευθύνει  τα θερμά του συγχαρητήρια και στηρίζει την προσπάθειά σας για την αναβάθμιση του Δήμου μας. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή, όχι μόνο για τον Δήμο αλλά και την
ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.  Η εκλογή σας είναι μια σαφής επιλογή για ένα Δήμο  που είναι ανοιχτός  στους δημότες και τους συλλογικούς φορείς, κοινωνικά αλληλέγγυος   στους συμπολίτες μας που πλήττονται από τη οικονομική κρίση, και έχει επίγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο δήμος  μας:  την απασχόληση, την οικονομία και το περιβάλλον.

Προσβλέπουμε  στην αποκατάσταση νέου ήθους στις σχέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες και τα συλλογικά τους όργανα, προκειμένου να   τηρηθούν οι  διακηρυγμένοι προγραμματικοί στόχοι της και να προωθηθεί η ουσιαστική, πολύπλευρη και βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου, χωρίς την περιβαλλοντική καταστροφή, που μεθοδικά έχει δρομολογηθεί από το 2010. Πιστεύουμε ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο - στη συντριπτική του νέα πλειοψηφία -  θα παρεμποδίσει το παρατεταμένο εμπόριο ελπίδας και θα μπει φραγμός στην καταστροφή του μέγιστου συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής, που είναι το φυσικό  περιβάλλον.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε βαθιά  ότι κατά τη διάρκεια της θητείας σας,  ο kireas.org  θα μπορέσει  να  συνεργαστεί με την νεοεκλεχθείσα Δημοτική Αρχή και Δημοτικό Συμβούλιο σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος  με πνεύμα  διαλόγου και  σεβασμού.

Γιώργος Μπαλαμπάνης
πρόεδρος
Εκ μέρους του Δ.Σ. του kireas.org Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.