1 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:όχι στα νέα διόδια για την Εύβοια


Πρόκειται για ένα δρόμο που έχει κατασκευαστεί στο σύνολό του, δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ ο ανάδοχος αφού πληρώθηκε από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, τους οποίους βεβαίως έχουμε εδώ και 17 χρόνια πολλαπλάσια πληρώσει με τα διόδια που καταβάλαμε στο Σχηματάρι, στην είσοδο του νομού. Αυτά μας λέγατε τότε, όταν διαμαρτυρόμασταν για την υποχρέωσή μας να πληρώνουμε διόδια για τη χρήση του επόμενου τμήματος της εθνικής οδού, πράγμα που άλλοι έκαναν, αλλά όχι εμείς. Πριν το πόλεμο για να μπει κάποιος στην πόλη της Χαλκίδας πλήρωνε διαπύλια τέλη. Μετά το
1962 που φτιάχτηκε η συρταρωτή γέφυρα πληρώναμε μέχρι το 1977 τέλος διέλευσης και τώρα ετοιμαζόμαστε για αντίτιμο χρήσης.
.Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί. Ούτε τους σταθμούς είσπραξης δε θα αφήσουν να φτιάξετε. Πριν καταθέσω το ομόφωνο χθεσινοβραδινό ψήφισμα Φορέων και Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων σας διαβάζω μία παράγραφο και σας προλέγω ότι αυτοί που συμφώνησαν ομόφωνα δεν είναι μόνο  στο ΣΥΡΙΖΑ :
-ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να εμποδίσει στην πράξη την κατασκευή του νέου Σταθμού Διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου – Χαλκίδας.
-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ τον Δήμαρχο προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε οι εργοταξιακές δυνάμεις του Δήμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να παρέμβουν για να αποτρέψουν την εγκατάσταση του νέου Σταθμού, όταν αυτή επιχειρηθεί.»
ΕΜΜΈΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ  ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
                                                                                        30/7/2014
                                                         

                                                              ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.