6 Αυγούστου 2014

Αποστόλου:οδηγούν τον κόσμο σε ομαδική παράκρουση

Πως  ξαφνικά η ύπαιθρος Ελλάδα μεταβλήθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη

Όταν ψηφιζόταν ο Ενιαίος  Φόρος  Ακινήτων « ΕΝΦΙΑ) τονίζαμε ότι η ύπαιθρος Ελλάδα θα πληγεί  περισσότερο,πόσο μάλλον που προβλεπόταν και η εισαγωγή  στο συγκεκριμένο φόρο και των ακινήτων που υπηρετούν την αγροτική δραστηριότητα .
Με την υλοποίηση  της ρύθμισης  η λεηλασία  των κατοίκων της  υπαίθρου  ολοκληρώνεται , αφού καλούνται να καταβάλουν φόρο που  ξεπερνά ακόμη και τις ακριβότερες περιοχές της χώρας .
Τα παραδείγματα πολλά , όπως το  εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ  κατοίκου τη Σκεπαστής  Β. Εύβοιας    , που είχε την τύχη να έχει δυο  αγροτεμάχια σ΄αυτό το  μικρό ορεινό  χωριό   . Η αντικειμενική τους   αξία κατά το Υπουργείο Οικονομικών φτάνει  τα  135 τ. μ. του ενός  χωραφιού στις 16.000 ευρώ και τα 372 τ. μ. του δεύτερου στα  42000 ευρώ ,  δηλαδή 110.000 έως  120.000 ευρώ το στρέμμα!Σημειώνω  ότι  το Ελληνικό πουλήθηκε πρόσφατα μέσω ΤΑΙΠΕΔ  2. 000 ευρώ το στρέμμα .
Το χειρότερο όμως  όλων είναι ότι βουλευτές της συγκυβέρνησης διαμαρτύρονται για αδικίες και το Υπουργείο Οικονομικών υπόσχεται διορθώσεις , αφού βέβαια οι φορολογούμενοι αρχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις και βλέπουμε …

Με αυτές τις ρυθμίσεις  οδηγούν τον κόσμο σε ομαδική παράκρουση , ενώ αυτοί που τις  ψήφισαν επιχειρούν να  διασκεδάσουν τις εντυπώσεις , δήθεν διαμαρτυρόμενοι .        
Ευάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας              
5/8/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.