6 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

ΔΗΜΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
      Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με χαρά ανακοινώνει την επιτυχημένη δρομολόγηση του πλοίου ΠΡΩΤΕΥΣ της ΑΝΕΣ ferries, στην γραμμή ΜΑΝΤΟΥΔΙ – ΣΚΙΑΘΟ – ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ από 20/6/2014. Η μεγάλη ανταπόκριση που έχει από το κοινό δικαιώνει το πάγιο αίτημα χρόνων για την σύνδεση της Β. Εύβοιας με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και βάζει τα
θεμέλια για νέα δρομολόγια με άλλα νησιά του Αιγαίου.
  Η έναρξη του δρομολογίου αυτού θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την προώθηση του τουρισμού αφού ο Δήμος μας  είναι ένας τόπος απλόχερα προικισμένος από τη φύση σε ιδανικούς συνδυασμούς, ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες και κωνοφόρα που αγγίζουν το κύμα. Τόπος ευλογημένος όπου συνυπάρχουν δύο από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα πανελληνίως , στο Προκόπι το θαυματουργό σκήνωμα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, και στις Ροβιές το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του Γέροντα καθώς και η ιστορική Ιερά Μονή Γαλατάκι, στην Λίμνη.
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους του εμπλεκομένους φορείς που με την βοήθεια τους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο χρόνων.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες με συνεχής παρεμβάσεις τους προσπαθούν για την ποιοτική αναβάθμιση του λιμανιού Μαντουδίου.
Ευχή μας να επισκεφτείτε και να ζήσετε τον τόπο μας από κοντά.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.