29 Σεπτεμβρίου 2014

Της κακομοίρας έγινε για τον Χ.Υ.Τ.Α. της Β. Εύβοιας


Πάρη Ντελκή

Νέος Πρόεδρος ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης

Το πρωί της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου έγινε η συνεδρίαση της επιτροπής του ΧΥΤΑ Β. Εύβοιας,
στην αίθουσα του Δ.Σ του Δημαρχείου της Ιστιαίας, προκειμένου να γίνει η εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μελών του Συνδέσμου. Παρότι δεν είχαμε καμιά ενημέρωση όπως υποχρεούται η Δημοτική Αρχή για τα Μ.Μ.Ε., έστω και την τελευταία στιγμή  ενημερωθήκαμε και ήμασταν
παρόντες στη διαδικασία, που εξαρχής η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού  θέλησε να αναβάλει. Παρόντες ήταν η Δήμαρχος Ιστιαίας –Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού,
ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βογιατζής και   Κουτσουράς, από τη συμπολίτευση των δύο Δήμων αντίστοιχα και ο Δημοτικός Σύμβουλος εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Δήμου  Ιστιαίας –Αιδηψού Ηλίας Πετσής. Η συνεδρίαση άρχισε και ενώ τέθηκε θέμα αναβολής της, προκειμένου να δοθούν όλα τα στοιχεία απολογισμού της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου. Το Σώμα αποφάσισε  να προχωρήσει σε εκλογή Προέδρου με δυο ψήφους υπέρ της πρότασης αναβολής της συνεδρίασης για την ερχόμενη Παρασκευή, δυο κατά και την ψήφο του κ. Πετσή να ψηφίζει παρών η οποία μεταφράστηκε σαν αρνητική ψήφος.
 Με αυτό το αποτέλεσμα το Σώμα προχώρησε στην εκλογική διαδικασία με τρεις να διεκδικούν την Προεδρία του ΧΥΤΑ. Η Δήμαρχος Ιστιαίας –Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου -Σπανού, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Δήμου  Ιστιαίας –Αιδηψού Ηλίας Πετσής. Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβαν άπό 2 ψήφους Σπανού και Καλυβιώτης και 1 ψήφο έλαβε ο Ηλ.Πετσής.
Στην δεύτερη ψηφοφορία, η οποία με το αποτέλεσμα της πυροδότησε μεγάλη φασαρία τύπου καφενείου, έλαβαν 3 ψήφους ο Χ. Καλυβιώτης και 2 ψήφους η Λίνα Ευσταθίου –Σπανού.
Αμέσως μετά η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου με ΤΟΝ Αντιδήμαρχο Κώστα Σελίμη και τον Σάκη Κουτροδήμο να επιτίθενται λεκτικά στον κ. Πετσή.
 Αναλυτικό ρεπορτάζ στο ερχόμενο φύλλο του Παλμού.

http://www.palmosev.gr/index.php/neaistiaiasaidipsou/5463-2014-09-29-11-23-38

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.