25 Σεπτεμβρίου 2014

το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο


Την παραχώρηση του Δημοτικού Σχολείου Στροφυλιάς στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου, την απόσυρση της υποστήριξης του Δήμου για τη Δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου, και με μια πληθώρα τυπικών θεμάτων ξεκίνησε η θητεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Κουκουρίκος κράτησε με αρκετό τρακ την διαδικασία, οι φωνές της αντιπολίτευσης είχαν αρκετά μεγαλύτερο τρακ ασυνήθιστοι μετά από
τόσα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου και ήταν λίγος σχετικά ο κόσμος που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.
Κάποιες αντιρρήσεις για την εγκατάσταση του σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά , έγιναν λόγος χαλαρών αντεγκλήσεων, αλλά μη φανταστείτε και ότι έγινε της ...βουλής.
Ο νέος Δήμαρχος στις παρεμβάσεις του ήταν , όπως πάντα, χαμηλόφωνα ενωτικός , προσπαθώντας να δείξει στο ξεκίνημα της νέας αρχής , ότι αλλάζουμε πορεία.
Τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό συμβούλιο χρειάζεται να γίνονται υπόθεση όλων των δημοτών,και μέσα από τα περιορισμένα κανάλια ενημέρωσης που διαθέτει ο τόπος.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Βόρεια Εύβοια δεν δημοσιεύει λεπτομέρειες από το Δημοτικό Συμβούλιο επειδή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ΔΕΝ λάβαμε πρόσκληση, θεωρώντας ότι ο Δήμος δημιουργεί στεγανά απέναντι στην ενημέρωση για δικούς του λόγους.Παρ'όλα αυτά εμείς μαθαίνουμε και πηγαίνουμε!
Ελπίζουμε στο μέλλον για μια καλύτερη αντιμετώπιση, έτσι κι αλλιώς όμως θα κάνουμε το μεράκι μας, ενάντια στις απόψεις που εχθρεύονται τη πολιτική και τοπική πολυφωνία.
ΠΒ
Φωτογραφίες από το πρώτο ΔΣ 24-9-2014Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.