16 Οκτωβρίου 2014

εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων του Κ.Δ.Β.Μ.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας απο την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης  του Κ.Δ.Β.Μ. Χαλιούλια Ελένη και τον π.Υπεύθυνο του Δημου Τζαχρήστο Χρήστο. Την εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων, χαιρέτησαν οι προσκεκλημένοι: Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Καραμάνου Αικατερίνη, ο δήμαρχος κ. Καλυβιώτης Χρήστος, η κα Παπανδρέου-Παπαδάκη
Ουρανία, ο πατερ Μάρκου Ιωάννης, η Διευθύντρια Γυμνασίου Μαντουδίου κα Παπακωνσταντίνου Μαρία και ο διευθυντής ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κος Μαντές Κωνσταντίνος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους εκπαιδευόμενους καθώς του απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που παρακολούθησαν.
Αναφορικά  κατα το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014  υλοποιήθηκαν 18 τμήματα  και έλαβαν μέρος 375 εκπαιδευόμενοι, τα θεματικά πεδία που είχαν μεγαλύτερη ζήτηση ήταν:οι Νέες Τεχνολογίες,οι Ξένες Γλώσσες και οι Πρώτες Βοήθειες.To έργο του Κ.Δ..Β.Μ θα συνεχιστεί και το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015 όπου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα με περισσότερες επιλογές και με περισσότερα ενδιαφέροντα θεματικά πεδία.
                                                                          Με  τιμή
Η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του  Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας.
                                                                  Χαλιούλια  Ελένη.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.