17 Οκτωβρίου 2014

Νατάσσα Φούρναρη: Ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Ιστιαίας – Αιδηψού «Ο Δήμος είσαι Εσύ», που υπογράφει η επικεφαλής Νατάσσα Φούρναρη, επικρίνει τη Δημοτική Αρχή για τον τρόπο που λειτουργεί και συντονίζεται η συζήτηση  στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παράλληλα όμως τονίζει ότι δεν αποχωρεί και δεν  αναζητεί σκιερές συμφωνίες με την δημοτική αρχή για να πιέζουμε σε τέτοια ένταση που να απουσιάζουμε συντεταγμένα από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Ολόκληρη η ανακοίνωση της Παράταξης έχει ως εξής:

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15-10-2014 γεννήθηκαν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που λειτουργεί το συμβούλιο και συντονίζεται η συζήτηση, αλλά και γενικότερα για τον τρόπο που διοικείται ο Δήμος.
Οι προσκλήσεις με τα θέματα δεν επιδόθηκαν εγκαίρως και οι εισηγήσεις ήταν ελλιπείς και προσχηματικές, του τύπου «μόνο τα εξώφυλλα» και «οι επικεφαλίδες». Το γεγονός έρχεται να συμπληρώσει μία διαδικασία όπου η κα Δήμαρχος διακόπτει αδιάκριτα και κα Πρόεδρος το παραβλέπει με τρόπο ενορχηστρωμένο, σε βαθμό που δίνεται πάτημα σε κάθε εγκάθετο να αναστατώνει διαρκώς τη διαδικασία.

Ωστόσο, ο λόγος της αντιπολίτευσης ήταν πιο ουσιαστικός από κάθε άλλη συνεδρίαση, με την απουσία των κ. Πετσή, κ. Αναγνώστου και της κας Παπανδρέου να περνά εντελώς απαρατήρητη.
Ασπαζόμαστε πλήρως τα ζητήματα δημοκρατίας που εγείρονται από τον τρόπο που καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι στις συνεδριάσεις, αλλά το δικό μας μετερίζι είναι προς το παρόν τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Άλλωστε εμείς δεν αναζητούμε σκιερές συμφωνίες με την δημοτική αρχή για να πιέζουμε σε τέτοια ένταση που να απουσιάζουμε συντεταγμένα από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Η επικεφαλής
Φουρνάρη Νατάσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.