11 Ιανουαρίου 2015

Οι δασικοί υπάλληλοι της Εύβοιας στο Δασικό Χωριό Παπάδων


Στη κατάμεστη αίθουσα του Δασικού χωριού, στους Παπάδες , οι δασικοί υπάλληλοι της Εύβοιας έκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Γενάρη την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή από κάθε γωνιά της Εύβοιας υπαλλήλων από τα Δασαρχεία και τη Διεύθυνση Δασών της Χαλκίδας , μαζί με εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών και
...συζύγους, βρέθηκαν στο φιλόξενο και ιδιαίτερο για το Δασαρχείο Λίμνης χώρο του δασικού χωριού.

Την πίτα έκοψε η Δέσποινα Κομίλη διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών Ευβοίας, συνεπικουρούμενη από τους Δασάρχες του νομού, Γιώργο Σελίμη Δασάρχη Ιστιαίας , Αγγελική Γκοτζαμάνη Δασάρχη Αλιβερίου και Ζωή Κοτρώνη Δασάρχη Λίμνης.
Παρευρέθησαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κλιμακίου Μαντουδίου  Κώστας Ψαρρός, επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Δασαρχείο και φυσικά εκπρόσωποι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Αλεξίου.Ανάμεσα στους πολλούς συνταξιούχους υπαλλήλους και η Φωτεινή Τσιμίδου πρώην διευθύντρια Δασών Εύβοιας. 

Ο Δήμαρχος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και εξήρε τη καλή συνεργασία των υπηρεσιών του Δασαρχείου με το Δήμο , με στόχο τη προστασία του Δάσους.
Η Διευθύντρια Δασών Κα Κομίλη, τόνισε τη σημασία της συλλογικής δουλειάς των υπαλλήλων που κάνει σημαντική και ζωτική  τη παρέμβαση των υπηρεσιών στη προστασία και αξιοποίηση του δασικού πλούτου της Εύβοιας.

Ακολούθησε γλέντι με τη μουσική παρουσία της μπάντας των ανωνύμων από τη Χαλκίδα με τη συμμετοχή του Μαρίνου.

Η φιλοξενία του Δασαρχείου Λίμνης και η οργάνωση από τον Σπύρο Ζίγκιρη ήταν σημεία αναφοράς στους επαίνους των καλεσμένων της εκδήλωσης.Το επόμενο ραντεβού δόθηκε του χρόνου στο Αλιβέρι και το γλέντι έκλεισε τις πρωινές ώρες.
Πάνος Β.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.