13 Ιανουαρίου 2015

Περιοχές και γεύσεις Ελλάδος

Ετοιμάστηκε το πρώτο επεισόδιο με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ και ΟΥΓΓΡΙΚΟΥΣ υπότιτλους του ντοκιμαντέρ «Περιοχές και γεύσεις Ελλάδος», που γυρίστηκε πέρσι τέτοια εποχή εξ'ολοκλήρου στην Βόρεια Εύβοια. Σας το παρουσιάζω εδώ, και σας παρακαλώ να το κοινοποιήσετε, για να το βλέπουν όσο περισσότεροι μπορούν. Αρχικά σχεδιάσαμε να το συνεχίσουμε και σε άλλες περιοχές, κάτι το οποίο φαίνεται μάλλον αβέβαιο σήμερα. Αυτός
είναι και ο λόγος που ο τίτλος είναι «Περιοχές και γεύσεις Ελλάδος».
Το ντοκιμαντέρ είναι σε επεισόδια, σύνολο 8. Το κάθε επεισόδιο έχει ένα θέμα μαγειρικής και ένα θέμα που έχει σχέση με την περιοχή μας. Σε κάθε μαγείρεμα μαγειρεύει κάποιος ερασιτέχνης, εθελοντής μάγειρας με βοηθό την παρουσιάστρια, δηλαδή εμένα.
Οι συμμετέχοντες στα γυρίσματα, οι «μάγειρες» και οι «ξεναγοί» είναι συγχωριανοί μου, φίλοι μου, φίλοι και γνωστοί των φίλων μου, εθελοντές, οι οποίοι με χαρά δέχτηκαν την παράκληση για την συμμετοχή τους. Δεν το έκαναν για να πληρωθούν για την δουλειά αυτή, μάλιστα ήταν οι ίδιοι, που αγόρασαν σε κάθε περίπτωση τα υλικά για το μαγείρεμα. Όλοι τους είχαν μεράκι και αγάπη για τον τόπο που ζούμε, και όλοι τους ήταν άψογοι.
Θέλω να εκφράσω και πάλι δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την πολύτιμη βοήθεια, και για την αγάπη που έδειξαν για τον τόπο τους...και για'μένα !
1-ο επεισόδιο : μαγείρεμα στα Γιάλτρα και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.
Σημ. : Για να βλέπετε τους υπότιτλους ενδεχομένως να πρέπει να πατήσετε το σήμα cc στην δεξιά κάτω γωνία της ταινίας.
Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.