22 Ιανουαρίου 2015

η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαντούδι
Το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη και μίλησε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαντούδι. 
Σε ανοιχτό χώρο, μες το κρύο εξαιτίας του αριθμού των ακροατών , τη συγκέντρωση ζέσταναν οι ζεστές ομιλίες των υποψηφίων και η πίστη ότι από τη Δευτέρα η Ελλάδα ελπίζει
και αλλάζει, μαζί της και η περιοχή μας.

Για την ελπίδα που έρχεται ξεκίνησε ο Δημήτρης Αλεξίου , ενώ ο Βαγγέλης Αποστόλου αναλαμβάνοντας και το μεγαλύτερο μέρος  της εκδήλωσης παρουσίασε τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη έχουν προωθηθεί στη περιφέρεια και θα τα αγκαλιάσει και η αυριανή κυβέρνηση για τη Βόρεια Εύβοια.

Η Αγγελική Καράπα παρουσίασε τις προοπτικές της νέας αριστερής κυβέρνησης , η Ζωή Λιβανίου μίλησε με συγκινητικό τρόπο για την ελπίδα των ανέργων της κρίσης στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Μπασινάς σαν πρόεδρος του Εργατικού κέντρου , θύμισε τους αγώνες των εργαζομένων της περιοχής και τέλος ο Νίκος Σιόλιας υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε και στηρίχθηκε από συντρόφους που από το 2-3% αντιπαρατέθηκαν με την οικογενειοκρατία, το κατεστημένο, τα ΜΜΕ και σήμερα έφτασαν στο να κυριαρχούν στη πολιτική σκηνή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο κόσμος και οι επώνυμοι που παρακολούθησαν τη συγκέντρωση, μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους και τη πίστη τους για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας τη Κυριακή.
Την εκδήλωση και τους υποψηφίους παρουσίασε ο Βασίλης Παζάρας και στο τέλος παρενέβη η Μαρία Μαρίνου από το Πήλι που με ενθουσιασμό έβαλε άμεσα ζητήματα στους υποψήφιους βουλευτές, που αφορούν τη περιοχή μας και σχετίζονται με τους εργαζόμενους , τα σκάνδαλα του πρώην Σκαλιστήρη και την αποκατάσταση της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.