27 Ιανουαρίου 2015

συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στη ΛίμνηΔΗΜΟΣ 
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τετάρτη 28η Ιανουαρίου 2015,ώρα 18.00 σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέμα:
 1. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου
 2. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα που αφορούν την εκμίσθωση Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου.
 3. Ορισμός εκπροσώπου για συγκρότηση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των λουτρικών εγκαταστάσεων τοπικής αρμοδιότητας και δικαιοδοσίας ως πολυσυχνάστων.
 4. Ορισμός εκπροσώπου για θέματα ανέλκυσης-απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης ναυαγίων και πλοίων.
 5. Η αρίθμ.193/2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Πάγια Προκαταβολή για Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων έτους 2011»
 6. Η αρίθμ. 7/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί έγκρισης μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.
 7. Η αρίθμ. 6/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί έγκρισης μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό περιόδου 2014-2015.
 8. Η αρίθμ. 8/2014 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Πρόταση περί καθορισμού θαλασσίων περιοχών για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς».
 9. Αίτηση διαγραφής νηπίου από τον Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου.
 10. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου:Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας(πλατεία Ηρώου)και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας)-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία –Πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου)-Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου)
 11. Παράταση σύμβασης καυσίμων με κ. Καψάλα Χαράλαμπο


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.