27 Ιανουαρίου 2015

Στην Εύβοια έχουμε δικό μας υπουργό!


Ο Βαγγέλης Αποστόλου ανέλαβε Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη νέα κυβέρνηση.Τιμή για τον αγωνιστή Ευβοιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που χρόνια τώρα αγωνίζεται συνεισφέρει για να φτάσει η  Αριστερά στη σημερινή της κατάκτηση.


Ο νέος αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, που γεννήθηκε στις 28/5/1949 στους Παπάδες Εύβοιας και μένει στη Χαλκίδα. Σύζυγός του είναι η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ και έχουν δύο κόρες, την Έλενα δικηγόρο και τη Μαρία φιλόλογο.
Ο νέος αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, που γεννήθηκε στις 28/5/1949 στους Παπάδες Εύβοιας και μένει στη Χαλκίδα.
Σπούδασε Δασολογία. Διετέλεσε βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου την περίοδο 1996-2000.
Ως βουλευτής ήταν μέλος δύο Διαρκών Επιτροπών της Βουλής, της Επιτροπής Οικονομικών και της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και με την έντονη δραστηριότητά του ευτύχησε να αναγνωριστεί από τους συντάκτες της Βουλής ως ένας από τους παραγωγικότερους βουλευτές τόσο στο νομοθετικό έργο όσο και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Επανεκλέχτηκε βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις εκλογές της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουνίου 2012.
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ από το 2004 έως το 2010 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 1998 ως σήμερα.
Ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας είχε το συντονισμό των θεμάτων Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του κόμματος και κατόπιν των θεμάτων Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής . Ως ενεργός πολίτης υπερασπίστηκε και ανέδειξε πλήθος περιβαλλοντικών ζητημάτων αλλά και βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου, τους αγρότες, τους εργάτες κι όσους αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και τα δικαιώματά τους ,ενώ παράλληλα με την πλούσια αρθρογραφία του στα Κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης (Ελευθεροτυπία, Αυγή και Κόσμος του Επενδυτή) αλλά και στα Ευβοϊκά ανέδειξε πολλά ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.