3 Ιανουαρίου 2015

οι εκλογές που θα μας τρελάνουν...

με αισθήματα ικανοποίησης....

Με τη στήριξη και από τον πρώην κυβερνητικό Ευβοιώτη Συμεών Κεδίκογλου ο πρωθυπουργός του Καστελόριζου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα εξήγγειλε τον νέο πολιτικό του φορέα.
Περίπου ΚΟΔΗΣΟ το ΚΙΔΗΣΟ ξεκινάει κι αυτό τη πορεία του μέχρι τις 25 του μήνα.
Μετά δεν ξέρουμε....
σύμφωνα με τα δημοσιεύματα:
...Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν μιλούν για διάσπαση, εμείς μιλάμε για λύτρωση και δημιουργική ρήξη με το κομματικό κατεστημένο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την
ανακοίνωση του νέου του κόμματος, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Απαντώντας στα περί προσωπικής ατζέντας, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν σιώπησε μπροστά στην επίπλαστη ενότητα και δεν βολεύτηκε, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο.
Και με σύνθημα την «επανάσταση του αυτονόητου», ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στον νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος υπογράμμισε πως «δεν θα γίνει παρακολούθημα κανενός, ακόμη περισσότερο δεν μπορεί να είναι ουραγός της δεξιάς».
Το σημερινό ξεκίνημα δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά πολλών, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατά την εκδήλωση του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη, τονίζοντας ότι όσοι μιλούν για προσωπική ατζέντα κλείνουν τα αυτιά σε όλους όσοι ζητούσαν να γίνει κάτι για να σταματήσει ο αφανισμός των αξιών από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.


Ο γνωστός Βαγγέλης θα περάσει το βράδυ με λεξοτανίλ και όλη η Ελλάδα απορεί ποιος τελικά φταίει για τη κατάντια μας;
Λες να φταίνε αυτοί που τους ψηφίζουν;

ΥΓ.: η ειδοποίηση τελικά για neopasok.gr  που λάβαμε τις προηγούμενες μέρες ήταν μάλλον τρολιά πασόκων.Ποιός μπορεί να ξέρει;Εκτός αν....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.