11 Φεβρουαρίου 2015

Ευσταθίου προς Καλυβιώτη:πράξεις και όχι ευχολόγια


Επιστολή προς το Δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας κοινοποίησε η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου.Τον κατηγορεί για την αντιμετώπιση της υπερχείλισης  του ΧΥΤΑ και αφήνει αρκετές αιχμές.
Η επιστολή της Δημάρχου έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε του Συνδέσμου ΧΥΤΑ
Η αδυναμία, που φανερώθηκε, από μέρους σας, προς αντιμετώπιση της υπερχείλισης υγρών στοιχείων προς το ρέμα που διέρχεται πλησίον της εκκλησίας της Παναγίας Ντινιούς,
είναι περισσότερο από προφανής, όμως δεν παύει να αποτελεί αναγκαιότητα η επίλυση του προβλήματος αυτού για το Σύνδεσμο. Για αυτό και σας ζητώ με την παρούσα να δείξετε άμεσα την απαιτούμενη μέριμνα, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη και να αποφευχθούν οι περαιτέρω ζημίες. 
Δε νοείται να έχει αφεθεί στην τύχη μία κατάσταση, την οποία, τα μέλη του Συνδέσμου, έχουν ακέραιη την ευθύνη, να φωτίσουν με τη γνώση τους και να διαχειριστούν. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, στο οποίο οφείλετε να εξαντλήσετε -εμπράκτως και όχι θεωρητικά- τα αποθέματα επάρκειας, ταχύτητας, γνώσης και ικανότητας λήψης αποφάσεως που διαθέτετε. Σας παρακαλώ όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. για την λήψη σχετικών αποφάσεων, καλώντας ειδικούς επιστήμονες για την επίλυση του θέματος. 
Ανάγκη είναι, εν προκειμένω, η ορθότητα και πληρότητα των πράξεων και όχι τα ευχολόγια και η ομορφιά των λέξεων.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.