22 Μαρτίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ Αιδηψού


ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ
20,21, &22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 –ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ


Με τη συμμετοχή 4 Ακαδημιών (Μίλωνας Νέας Σμύρνης, Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη Λαμίας, Αναγέννηση Λαμίας και Σύλλας Αιδηψού)  και συμμετοχή 160 αγοριών  από 8 έως 15 ετών διεξήχθη το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ που οργάνωσε  ο ΣΥΛΛΑΣ στο Κλειστό στα  Λ.Αιδηψού από 20 έως 22 Μαρτίου 2015.

Η Αιδηψός για 3 μέρες γέμισε χαρούμενες φωνές παιδιών , τα ξενοδοχεία και τα μαγαζιά της περιοχής  στο ρυθμό των παιδιών και των γονέων και  τα καλάθια πήραν φωτιά στο Κλειστό της Αιδηψού.

Με 2 αγώνες την Παρασκευή το βράδυ,  3 το Σάββατο και 5 την Κυριακή   οι μικροί  και μεγάλοι αθλητές  του Μίλωνα, των Εκπ/τηρίων  Μπούκαλη, της Αναγέννησης και του Σύλλα  αγωνίστηκαν  μεταξύ τους  και πρόσφεραν απλόχερα  υπέροχο  θέαμα στους γονείς τους και στους δεκάδες φίλους του μπάσκετ. 

Άλλοι  έχασαν , άλλοι κέρδισαν  αλλά αυτό έχει πολύ  μικρή σημασία  μπροστά σ αυτό που όλοι κέρδισαν.  Την συμμετοχή  και την  προσπάθεια σ’ αυτό που αγαπούν και που χύνουν τον ιδρώτα τους καθημερινά στο γήπεδο . ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
Το ΔΣ του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑ Αιδηψού  ευχαριστεί τον Άγγελο Σίνη και τους συνεργάτες του από το Μίλωνα Νέας Σμύρνης Αθήνας, τον Γιώργο Στεργίου και τους συνεργάτες του από τα  Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη Λαμίας, τον Κώστα Κουμπούρα από Αναγέννηση Λαμίας  καθώς και τους αθλητές  και γονείς όλως των τμημάτων και ομάδων για την παρουσία τους .  Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε για  τη συνέχεια  είναι και άλλα τουρνουά και άλλους αγώνες  και εντός και εκτός έδρας,  γιατί οι εμπειρίες  για όλους μας είναι τεράστιες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Παλαιμάχους παίχτες του Ολυμπιακού Πειραιώς που παραβρέθηκαν  πολλές ώρες στο γήπεδο κατά τη διεξαγωγή του Τουρνουά , δίνοντας  το καλύτερο παράδειγμα  στους μικρούς αθλητές.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς του Τουρνουά , το Σούπερ  Μάρκετ Γαλαξίας και την  Κάβα  ΔΥΑΣ Μαρινάς-Τσακίρογλου.


                                                                                           Από το ΔΣ του Σύλλα Αιδηψού 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.