10 Απριλίου 2015

Νίκος Μαυραγάνης:ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

"ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ"

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης ενεργοποιούμενος άμεσα  στο ζήτημα των δανειοληπτών της Αγροτικής Τράπεζας και της Ευβοϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, που οι εκκαθαριστές τους αρνούνταν ετσιθελικά να ρυθμίσουν τα δάνεια για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών, συναντήθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα και του εξέθεσε το σημαντικό αυτό πρόβλημα ζητώντας του να παρέμβει στην Τράπεζα της Ελλάδος για επαύξηση του χρονικού διαστήματος πληρωμής των
δανείων από τους δανειολήπτες.
Η παρέμβαση αυτή είχε άμεσο αποτέλεσμα καθώς την 8/4/2015 η ΤτΕ, μετά από τα παραπάνω, ενέκρινε τον διπλασιασμό του χρόνου ρύθμισης των δανείων που τελικά θα φθάνει τα δέκα επιπλέον έτη.
Η πιο πάνω απόφαση αποτελεί το πρώτο επιτυχημένο στάδιο του αγώνα για ελάφρυνση των δανειοληπτών της Αγροτικής Τράπεζας και της Ευβοϊκής Τράπεζας. Ο αγώνας του βουλευτή για την παραπέρα ελάφρυνση των δανειοληπτών θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.