3 Ιουνίου 2015

Εκδικάστηκε στο ΣτΕ η προσφυγή ενάντια στην ΒΙΠΕΕκδικάστηκε σήμερα 3/6/15 στο πέμπτο 7μέλες τμήμα του Συμβούλιου της Επικρατείας η προσφυγή ενάντια στην ΒΙΠΕ υψηλής ρύπανσης Μαντουδίου (γνωστής και σαν Επιχειρηματικό Πάρκο Τύπου Α, ΕΠΠΑ Μαντούδου). Υπήρξε μια εξαιρετική παρουσίαση των επιχειρημάτων της μας και αντίκρουση των επιχειρημάτων της άλλης πλευράς (υπουργείο και ΤΕΡΝΑ) από τον δικηγόρο μας κ. Κωνσταντόπουλο . Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν μέλη του kireas.org και μέλη άλλων φορέων και οι εντυπώσεις πού
αποκόμισαν ήταν θετικές και αισιόδοξες για μια ευνοϊκή ετυμηγορία. Η απόφαση του ΣτΕ αναμένεται να εκδοθεί σε 6 με 12 μήνες.
Ο kireas.org θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν αυτό τον δύσκολο αγώνα που ξεκίνησε το 2011. Ο αγώνας όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού εκκρεμούν ακόμη προσπάθειες νομιμοποίησης της ΒΙΠΕ μέσω του νέου Περιφερειακού Χωροταξικού και του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Κηρέως. Υποθέσεις που ίσως οδηγηθούν και αυτές αν καταστεί αναγκαίο στο ΣτΕ.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους τους ανώνυμους και επώνυμους που βοήθησαν οικονομικά με τα μεγάλα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης για την γενναιοδωρία τους. Η βοήθεια τους ήταν σημαντική και αναγκαία για να καλυφθεί το μεγαλύτερο τμήμα των δικαστικών εξόδων. Εκκρεμεί όμως καλυφθεί άμεσα ένα ποσό των 1.000 Ευρώ και οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Ο Τραπεζικός λογαριασμός για την προσφυγή στο ΣτΕ ενάντια στην ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας είναι: Account details: 408/480018-44, Ιban: GR07 0110 4080 0000 4084 8001 844 National Bank of Greece. Metallorychon str, Mantoudi 34004 Evia Greece. SWIFT: BIC ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.