21 Ιουνίου 2015

τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού ΣυμβουλίουΣας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την            
Τρίτη 23η Ιουνίου 2015 και ώρα 7μ.μ,σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέμα:
  1. Η αρίθμ. 26/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα  «Εισήγηση για την λειτουργία στάσιμου υπαίθριου εμπορίου σε τοπικές κοινότητες του Δήμου»(Εισηγητής:Δήμαρχος)
  2. Αιτήσεις για παραχώρηση θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην παραλία Αγκάλης Αγίας Άννας –τ.κ.Προκοπίου  και τ.κ. Κηρίνθου (Εισηγητής:Παπακωνσταντίνου Εύη-Δήμαρχος)
  3. Αιτήσεις για ανανεώσεις υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου τύπου Β των κ.κ. Μπακλαβά Χρήστου του Αποστόλου(κινητή καντίνα),Κριτσιλή Αγγελικής του Δημητρίου(σταθερή καντίνα),Τερτίπη Δέσποινα του Μιχαήλ(στάσιμη καντίνα) (Εισηγητής:Παπακωνσταντίνου Εύη-Δήμαρχος)
  4. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών τέλους ακαθαρίστων εσόδων ετών 212-2013 κ.Αλεξανδρή Ιωάννη(Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)
  5. Αίτηση διαγραφής νηπίου από τον παιδικό σταθμό Μαντουδίου (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)
  6. Πρόταση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για άρση της υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λόγω ένταξης στο στόχο 2. (Εισηγητής:Δήμαρχος)
  7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περιηγητικών μονοπατιών Προσκοπείο-Ταμπακαριά-Προφήτης Ηλίας-Αγ.Παρασκευή» (Εισηγητής:Δήμαρχος)
  8. Αιτήσεις παραιτήσεων  Προέδρου  και Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΜΛΑΑ κι ορισμός αντικαταστάτη τους(Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)
Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου


Κουκουρίκος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.