5 Ιουνίου 2015

τελικά σεισμός στο Δήμο....

ήταν που ήταν η κατάσταση δύσκολη,άντε τώρα να ...ξεμπλέξουμε. Η επιστολή των "ανταρτών" του Δήμου έχει ως εξής:Προς το Δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας 

 Εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά από εννέα μήνες λειτουργίας και προσπάθειας συνεργασίας μαζί σου, διαπιστώνουμε πλέον ότι: 

Α) Το ύφος Διοίκησής σου συστηματικά, απαξιώνει τους θεσμούς και πρόσωπα και γίνεται ανασταλτικός παράγοντας, ακόμα και στοιχειώδους συνεργασίας, η οποία περιορίζεται, σε υπηρεσιακά σημειώματα με τη μορφή τελεσίγραφου. 

Β) Ο τρόπος Διοίκησής σου είναι συγκεντρωτικός, που έχει σαν αποτέλεσμα τη γραφειοκρατία, την αναποτελεσματικότητα και την αποξένωση από τους συνεργάτες και τους πολίτες του Δήμου μας.

 Εμείς όλοι, που αγωνιστήκαμε, να σε εκλέξουμε Δήμαρχο, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου και είναι στη δική σου κρίση, προκειμένου να μην βρεθούμε σε διοικητικό αδιέξοδο, να επιλέξεις τι θα κάνεις για το καλό του Δήμου μας.

5 Ιουνίου 2015ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ1.ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

2.ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

3.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

4.ΤΑΡΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 

5.ΣΚΟΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

6.ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ 

7.ΔΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

8.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

9.ΑΛΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

10.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 

11.ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1 σχόλιο :

  1. Απ' ό,τι φαίνεται σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η τάξη και η οργάνωση.... Έμαθαν να είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε και τώρα που κάποιος τους ζητά τα ρέστα τους ξενίζει... Ήταν καλύτερα τότε που ρωτούσαμε τον έτερο "ηγέτη" "Τι γίνεται με το τάδε ζήτημα;" και η απάντησή του ήταν "Δεν ξέρω. Ρωτήστε τον αρμόδιο" ; Όταν κάποιος ηγείται μιας κατάστασης είναι λογικό να θέλει να έχει τα ηνία και να ξέρει τι του γίνεται... Σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, ακόμα και άθελά του αρμόδιου υφισταμένου, αυτός που θα βρει το μπελά του είναι πάντα το "κεφάλι". Από αυτόν θα ζητήσουν όλοι εξηγήσεις. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν! Γίνεται πλέον αντιληπτό το ποιόν και ο απώτερος σκοπός των "βοηθών" σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.