29 Σεπτεμβρίου 2015

Διαμαρτυρία Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού ΣκεπαστιωτώνΓια την καθυστέρηση της κατασκευής της πλατείας διαμαρτύρονται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σκεπαστιωτών «Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ», καθώς και για την αγνόηση των κατοίκων από την επίσκεψη του Δημάρχου, με επιστολή τους πιο συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΙΩΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
Η < Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ >
Ελαφονήσου τέρμα, Χαλκίδα
Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε Ο Δήμαρχος κος Καλυβιώτης επισκέφτηκε την περιοχή μας σχετικά με το νερό και δεν πέρασε μέσα από το χωριό μας, για να δει τα χάλια της πλατείας μας και να ακούσει τους κατοίκους που τον περίμεναν. 
Εδώ και ένα χρόνο το έργο της διαμόρφωσης της πλατείας εκτός του ότι είναι με λάθος σχεδιασμό (μια τετράγωνη μπετοκατασκευή), παραμένει στάσιμο και δεν αποπερατώνεται
Σαν πολιτιστικός σύλλογος απαιτούμε από το δήμο να προχωρήσει στην αποπεράτωση του έργου, λαμβάνοντας υπόψιν τις βελτιώσεις που προτείναμε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Η. Κουκορίκο σε πρόσφατη επίσκεψή μας στο δημαρχείο.
Μετά τιμής
Ο πρόεδρος του συλλόγου
Κων/νος Φράγγος
Διδάκτωρ Μηχανικός Πληροφορικής Ε.Μ.Π.

7 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΛΠ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΙΩΤΩΝ Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ-ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οκ.ευχαριστώ πολύ την εφημερίδα και οσους ασχολούνται με την επιμέλεια και εκδοση της.  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ [πρόεδρο] ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΑΝ. ΑΥΤΑ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ[εξάλου το γνωρίζετε καλά [ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ].ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΒΡΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ. ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ.ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ!

   Διαγραφή
 4. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΩΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.