Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επανόρθωση από τη ΒΕ και διευκρίνηση.


Αξιότιμε κύριε Βασιλόπουλε,

Χαίρομαι για το ειλικρινές συναδελφικό σας ενδιαφέρον και συμπαράσταση στα προβλήματα γειτονικού μπλογκ. Στην παραπάνω όμως ανάρτηση με ταυτοποιείτε σαν έναν από τους ιδιοκτήτες του Ελευθέρου Βήματος, Υπέρμετρα και περιττά ίσως για το περιεχόμενο της ανάρτησης σας δημοσιεύεται και φωτογραφία μου λες και είμαι καταζητούμενος.
Μου θυμίζει την εποχή πριν λίγα χρόνια όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι ενάντια στην δημιουργία ΒΙΠΕ πού κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι είχαν τοιχοκολλήσει φωτογραφία μου στις κολώνες του Μαντουδίου με την λεζάντα ότι είμαι υπεύθυνος για την ανεργία της περιοχής.
Είμαι βέβαιος ότι δεν ανήκετέ στην ίδια κατηγορία ατόμων και ότι το μοναδικό σας μέλημα είναι η αγάπη σας για την αμερόληπτη ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίσω ποια είναι τα κίνητρα σας που με στοχοποιείτε και τι
σας κάνει να πιστεύετε ότι είμαι ένα από τους ιδιοκτήτες του Ελεύθερου Βήματος.
Όπως ίσως να γνωρίζετε ζω και εργάζομαι μόνιμα στο εξωτερικό και η επαφή μου με την Ελλάδα και την τοπική πραγματικότητα είναι περιορισμένη και όχι όση θα επιθυμούσα.
Επειδή δεν έχω καμιά σχέση με το Ελεύθερο Βήμα και από όσο γνωρίζω ούτε και η κ. Πόπη Τσιπτσή θα σας παρακαλούσα με τον ευγενικότερο δυνατό τρόπο να κάνετε τα πρέποντα για να επανορθώσετε το λάθος σας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μπαλαμπάνης


Με μεγάλη έκπληξη είδα το όνομά μου και τη φωτογραφία μου σε ανάρτησή σας σχετικά με το μπλογκ Ελύθερο Βήμα..Δεν ξέρω από πού αντλείτε τις πληροφορίες  και σε τί αποσκοπεί αυτή η ανάρτηση.
    Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι πληροφορίες σας,ότι είμαι πίσω από το Ελεύθερο Βήμα,είναι λανθασμένες.Ως εκ τούτου,θα σας παρακαλούσα να διορθώσετε άμεσα το λάθος,όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία.
                     Πηνελόπη Τσιπτσή-Λυμπέρη


Απαντώ σαν υπεύθυνος του δημοσιεύματος
Παρά τη διάχυτη εντύπωση αλλά και τις πληροφορίες από φίλους του Μαντουδίου, ο Κος Μπαλαμπάνης διαψεύδει κάθε ενασχόλησή του με το μπλογκ του Ελεύθερου Βήματος του ιδίου και της κας Τσιπτσή.
Σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρώ καταζητούμενο και αποδέχομαι εκ μέρους του και τη δήλωση μη συμμετοχής της κας Τσιπτσή στο συγκεκριμένο μλπογκ. Δεν πιστεύω ότι η εκδήλωση συμπαράστασης σημαίνει και στοχοποίηση αλλά και για αυτό όλοι κρινόμαστε.
Αποσύρω τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους από τη δημοσίευση, και παρακαλώ να μου στείλουν σε αντικατάσταση οι πραγματικοί διαχειριστές του ΕΒ τα δικά τους, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τάξη.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον Κο Μπαλαμπάνη και την Κα Τσιπτσή για την έκθεσή τους , η οποία είχε αποκλειστικά και μόνο την έννοια της συμπαράστασης σε ανώνυμες επιθέσεις κατά του ΕΒ, όπως πχ και η τελευταία που δημοσιεύεται από ανώνυμο(;) στο μπλογκ του ΕΒ εναντίον μου:

22 Δεκεμβρίου 2015 - 11:36 π.μ.Απάντησε
Το χαφιεδίστικο στυλ του τελευταίου δημοσιεύματος του κυρίου Πάνου Βασιλόπουλου στο είναι χίλιες λέξεις για το ήθος του και του κυρίου Σκούρα. Άσσοι στην επικήρυξη και το διασυρμό.
Το διεφθαρμένο κατεστημένο της περιοχής σίγουρα θα τους δώσει τα εύσημα του.
Εσείς κύριοι Παζάρα και Αλεξίου σαν εκλεγμένοι πού είστε μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η σχέση σας με αυτούς τους δυο να μην πω τι. Έτσι για να γνωρίζουμε και το δικό σας ήθος.
Ένας αηδιασμένος αριστερός θύμα χαφιεδισμού


(αηδιασμένο φίδι που σε βιάζει ακόμα και η συνείδησή σου,  οι αριστεροί είχαν πάντα ονοματεπώνυμο ενώ οι φασίστες φοράγαν κουκούλες. ΠΒ)

Με εκτίμηση προς όλους

 Πάνος Βασιλόπουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μετασχηματιστές που κάνουν... ΜΠΑΜ!

Η ΔΕΗ χρησιμοποιεί στο δίκτυο της μετασχηματιστές διανομής με πλήρωση ελαίων (λαδιού), γιατί το λάδι έχει διηλεκτρικές και ψυκτικές ιδιότητες. Όταν προκληθεί εσωτερικό βραχυκύκλωμα το λάδι διασπάται σε εύφλεκτα αέρια (μεθάνιο, κτλ) και τότε δημιουργείται υπερπίεση η οποία οδηγεί σε διάρρηξη του δοχείου του μετασχηματιστή, σε ανάφλεξη των αερίων (λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στο σημείο του βραχυκυκλώματος και της επαφής του με το οξυγόνο του αέρα) και στη συνέχεια σε έκρηξη. Το σημείο ανάφλεξης του λαδιού είναι 140 βαθμοί Κελσίου. Το λάδι δεσμεύει το νερό, για το λόγο αυτό απαιτείται θέρμανση με παράλληλη δημιουργία κενού και φυγοκέντριση του με μηχανή καθαρισμού για την αφύγρανση του. Κατά τη διαδικασία μείωσης του φορτίου ενός μετασχηματιστή, δηλαδή της συστολής του υγρού πλήρωσης, δημιουργείται συμπύκνωση υδρατμών στο δοχείο διαστολής, τους οποίους φέρνει ο αέρας που εισέρχεται σ'  αυτό μέσω του αφυγραντήρα στους μετασχηματιστές ισχύος ή του αναπνευστικού πώματο

ο δρόμος της απώλειας

του ΠΒ   στις Ροβιές οι ταμπέλες κλείνουν ένα ανοιχτό δρόμο... Φαντάσου να βιάζεσαι να προφτάσεις το φέρρυ στον Αγιόκαμπο ξεκινώντας από τη Λίμνη.Μόλις φτάσεις στη στροφή για Βουτά Ιστιαία, βλέπεις και τρελαίνεσαι, τα τόξα να σου δείχνουν υποχρεωτικά πορεία για Αιδηψό μέσω Ιστιαίας. Να γκαζώνεις στο δρόμο προς Βουτά για να κερδίσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζεσαι,

Η Εκδήλωση για την ΕΛΔΥΚ στο Σπαθάρι

  της Γιάννας Κορέλη -Μπουλουγούρη φωτο Γιάννη Δραπανιώτη Το Σάββατο   14 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε με κάθε επισημότητα   η καθιερωμένη τελετή απόδοσης τιμών στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου κατά την Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής: Ο πρέσβης   της Κυπριακής   Δημοκρατίας κ. Κενεβέζος Κυριάκος   Ο εκπρόσωπος της   Σχολής Πεζικού Χαλκίδας συνταγματάρχης κ.   Πράγιας Αντώνιος, επικεφαλής στρατιωτικής αντιπροσωπείας.    Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας περιφερειακός σύμβουλος κ. Τοουλιάς Ανδρέας,     Ο   διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μαντουδίου     Αστυνόμος Β’ κ. Ντούλμας Δημήτριας   Ο προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Μαντουδίου   Υποπλοίαρχος Λιμενικού κ . Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος    Ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου,   πυρονόμος   κ. Φίφας Αθανάσιος     Ο Δήμαρχος   Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Τσαπουρν