22 Δεκεμβρίου 2015

Επανόρθωση από τη ΒΕ και διευκρίνηση.


Αξιότιμε κύριε Βασιλόπουλε,

Χαίρομαι για το ειλικρινές συναδελφικό σας ενδιαφέρον και συμπαράσταση στα προβλήματα γειτονικού μπλογκ. Στην παραπάνω όμως ανάρτηση με ταυτοποιείτε σαν έναν από τους ιδιοκτήτες του Ελευθέρου Βήματος, Υπέρμετρα και περιττά ίσως για το περιεχόμενο της ανάρτησης σας δημοσιεύεται και φωτογραφία μου λες και είμαι καταζητούμενος.
Μου θυμίζει την εποχή πριν λίγα χρόνια όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι ενάντια στην δημιουργία ΒΙΠΕ πού κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι είχαν τοιχοκολλήσει φωτογραφία μου στις κολώνες του Μαντουδίου με την λεζάντα ότι είμαι υπεύθυνος για την ανεργία της περιοχής.
Είμαι βέβαιος ότι δεν ανήκετέ στην ίδια κατηγορία ατόμων και ότι το μοναδικό σας μέλημα είναι η αγάπη σας για την αμερόληπτη ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίσω ποια είναι τα κίνητρα σας που με στοχοποιείτε και τι
σας κάνει να πιστεύετε ότι είμαι ένα από τους ιδιοκτήτες του Ελεύθερου Βήματος.
Όπως ίσως να γνωρίζετε ζω και εργάζομαι μόνιμα στο εξωτερικό και η επαφή μου με την Ελλάδα και την τοπική πραγματικότητα είναι περιορισμένη και όχι όση θα επιθυμούσα.
Επειδή δεν έχω καμιά σχέση με το Ελεύθερο Βήμα και από όσο γνωρίζω ούτε και η κ. Πόπη Τσιπτσή θα σας παρακαλούσα με τον ευγενικότερο δυνατό τρόπο να κάνετε τα πρέποντα για να επανορθώσετε το λάθος σας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Μπαλαμπάνης


Με μεγάλη έκπληξη είδα το όνομά μου και τη φωτογραφία μου σε ανάρτησή σας σχετικά με το μπλογκ Ελύθερο Βήμα..Δεν ξέρω από πού αντλείτε τις πληροφορίες  και σε τί αποσκοπεί αυτή η ανάρτηση.
    Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι πληροφορίες σας,ότι είμαι πίσω από το Ελεύθερο Βήμα,είναι λανθασμένες.Ως εκ τούτου,θα σας παρακαλούσα να διορθώσετε άμεσα το λάθος,όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία.
                     Πηνελόπη Τσιπτσή-Λυμπέρη


Απαντώ σαν υπεύθυνος του δημοσιεύματος
Παρά τη διάχυτη εντύπωση αλλά και τις πληροφορίες από φίλους του Μαντουδίου, ο Κος Μπαλαμπάνης διαψεύδει κάθε ενασχόλησή του με το μπλογκ του Ελεύθερου Βήματος του ιδίου και της κας Τσιπτσή.
Σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρώ καταζητούμενο και αποδέχομαι εκ μέρους του και τη δήλωση μη συμμετοχής της κας Τσιπτσή στο συγκεκριμένο μλπογκ. Δεν πιστεύω ότι η εκδήλωση συμπαράστασης σημαίνει και στοχοποίηση αλλά και για αυτό όλοι κρινόμαστε.
Αποσύρω τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους από τη δημοσίευση, και παρακαλώ να μου στείλουν σε αντικατάσταση οι πραγματικοί διαχειριστές του ΕΒ τα δικά τους, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τάξη.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον Κο Μπαλαμπάνη και την Κα Τσιπτσή για την έκθεσή τους , η οποία είχε αποκλειστικά και μόνο την έννοια της συμπαράστασης σε ανώνυμες επιθέσεις κατά του ΕΒ, όπως πχ και η τελευταία που δημοσιεύεται από ανώνυμο(;) στο μπλογκ του ΕΒ εναντίον μου:

22 Δεκεμβρίου 2015 - 11:36 π.μ.Απάντησε
Το χαφιεδίστικο στυλ του τελευταίου δημοσιεύματος του κυρίου Πάνου Βασιλόπουλου στο είναι χίλιες λέξεις για το ήθος του και του κυρίου Σκούρα. Άσσοι στην επικήρυξη και το διασυρμό.
Το διεφθαρμένο κατεστημένο της περιοχής σίγουρα θα τους δώσει τα εύσημα του.
Εσείς κύριοι Παζάρα και Αλεξίου σαν εκλεγμένοι πού είστε μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η σχέση σας με αυτούς τους δυο να μην πω τι. Έτσι για να γνωρίζουμε και το δικό σας ήθος.
Ένας αηδιασμένος αριστερός θύμα χαφιεδισμού


(αηδιασμένο φίδι που σε βιάζει ακόμα και η συνείδησή σου,  οι αριστεροί είχαν πάντα ονοματεπώνυμο ενώ οι φασίστες φοράγαν κουκούλες. ΠΒ)

Με εκτίμηση προς όλους

 Πάνος Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.