10 Φεβρουαρίου 2016

καταγγελία για σεξιστικές συμπεριφορές στο ΔΣ στην Ιστιαία

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
                                


Εύγε σε μια Δημοτική Αρχή που ντροπιάζει το χώρο της αυτοδιοίκησης!
Εύγε σε δημοτικούς συμβούλους απαθείς και αμίλητους!
Εύγε σε μία πρόεδρο, γυναίκα, που επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές!
Αλλά κυρίως, εύγε σε μία δήμαρχο γυναίκα που ενορχηστρώνει τέτοιες επιθέσεις!
Όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου, για άλλη μια φορά αντίκρισαν ακραίες σεξιστικές συμπεριφορές. 
Τη στιγμή που απεκαλύφθησαν τα ανίσχυρα ψεύδη του κ. Δημόπουλου, αυτός  ο σύμβουλος της κας Δημάρχου, εξαπέλυσε ορδές χαρακτηρισμών
ρατσιστικού και σεξιστικού περιεχομένου. Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας καταχράστηκε το βήμα που του προσέφεραν οι πολίτες για να επιβεβαιώσει την ανύπαρκτη δύναμή του. Η δύναμη κ Δημόπουλε δεν επιβεβαιώνεται από την ένταση της φωνής και αίολους ισχυρισμούς, η δύναμη θεμελιώνεται με διαρκή, ειλικρινή και έντιμη στάση ενώπιον της κοινωνίας. Γραπτώς και με υπογραφή, λοιπόν κ Δημόπουλε.
Ήταν, όμως, καλή ευκαιρία για τέτοιου είδους λεονταρισμούς εκ μέρους του κ. Δημόπολου, από τη στιγμή που στην αίθουσα δεν βρίσκονταν πολλοί συνδημότες μας, όπως στην προηγούμενη συνεδρίαση, όπου δεν τόλμησε να εξαπολύσει ύβρεις.
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ούτε η πρόεδρος, η οποία στο παρελθόν έχει δεχθεί αντίστοιχη επίθεση, αντέδρασε. Τότε εμείς αντιδράσαμε, όχι γιατί ήταν πρόεδρος και συνάμα γυναίκα, αλλά γιατί ήταν απλά γυναίκα. Αλλά καθώς αποδεικνύεται περίτρανα, η πρόεδρος αντιλαμβάνεται τα ζητήματα αυτά καθαρά προσχηματικά και μόνον για τον εαυτό της.
Η δε δήμαρχος, κα Ευσταθίου, έδωσε τη σειρά της στον λόγο στον κύριο Δημόπουλο για να ολοκληρώσει την ξεδιάντροπη επίθεσή του. Πως θα σταθεί αύριο η κα Ευσταθίου ως πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των δύο Φύλων της ΠΕΔ και κυρίως πως θα συνεχίσει να εκπροσωπεί έναν Δήμο που έχει υπογράψει την Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των δύο Φύλων, από την στιγμή που την έχει ακυρώσει στην πράξη;
Κύριε Δημόπουλε, είμαι εγγράμματη, αρχιτέκτονας μηχανικός, επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης και μάχιμη δημοτική σύμβουλος, μα πάνω από όλα είμαι γυναίκα, σε πείσμα των όσων μου καταλογίσατε!
Νατάσσα Φουρνάρη
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Ο Δήμος είσαι ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.