18 Φεβρουαρίου 2016

...θα έπρεπε να έρθει στο μπλόκο των αγροτών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΠΛΟΚΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Την Δευτέρα  στις 7.00 το απόγευμα αγρότες που συμμετείχαν στο μπλόκο τους ενημερώθηκαν ότι ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης ήταν σε  συγκέντρωση στο Δημαρχείο Μαντουδίου για αγροτικά ζητήματα.
Όσοι αγρότες βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή στο μπλόκο περίπου 30 άτομα πήγαμε στο Μαντούδι και μπαίνοντας στην αίθουσα ακούσαμε να συζητούν θέματα  του κλάδου μας .
Διακόψαμε τη συζήτηση και είπαμε στο Κο Ακριώτη ότι αν θέλει να κάνει συγκέντρωση στο Μαντούδι θα έπρεπε να έρθει στο μπλόκο των αγροτών -500 μέτρα από το Δημαρχείο – και να μιλήσει στους αγρότες .

Ο κος Ακριώτης η Νομαρχιακή και τα ντόπια  κομματικά του στελέχη δεν δέχτηκαν και οι ίδιοι διέκοψαν τη συζήτηση και αποχώρησαν

Καταγγέλλουμε
την απαράδεκτη και συκοφαντική ανακοίνωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ όσο και της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης- Αγ.Αννας καθώς και τις δηλώσεις του Κου Ακριώτη.
Φαίνεται ότι μετά τον Αποστόλου-Κατρούγκαλο και λοιπούς της κυβέρνησης ο Κος Ακριώτης παραλαμβάνει τη σκυτάλη κατασυκοφάντησης των αγροτών στο μεγαλειώδη και ειρηνικό αγώνα που συνεχίζουν εδώ και ένα μήνα ενάντια και στον αυριανισμό που καλά κρατεί σε νεοπασοκική έκδοση.

Η τρομοκράτηση και η συκοφαντία δεν θα κάμψει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών μας για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΠΛΟΚΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.