5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ: Οι πολίτες πέτυχαν την πρώτη νίκη


Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πολίτες του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού πέτυχαν την πρώτη τους νίκη πάνω στο θέμα των απορριμμάτων που πρόκειται να κατακλύσουν τον ΧΥΤΑ Ιστιαίας. Η δυναμική και κυρίως βροντερή τους παρουσία στην αίθουσα του συμβουλίου, έσυρε στην κυριολεξία την κα Ευσταθίου σε συστράτευση με την πρόταση να μην δεχτεί ο Δήμος σκουπίδια από άλλες περιοχές της χώρας. Οι δημότες που παραβρέθηκαν και σύσσωμη η αντιπολίτευση, «απογύμνωσαν» την Δήμαρχο από το επιχείρημά της: “δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ήμουν εκεί”.
Η κα Ευσταθίου, στην ιδέα και μόνο ότι οι εύλογες αντιδράσεις των πολιτών θα στραφούν εναντίον της, έκανε στροφή 180 μοιρών, χωρίς να πείθει ωστόσο κανέναν για την ειλικρίνεια των προθέσεών της.


Με σημερινή της ανακοίνωση, ευχαριστεί τους πολίτες που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευχαριστεί δηλαδή, τους ίδιους πολίτες, που στην συνεδρίαση επιχείρησε να καταστείλει, χωρίς αφορμή, καλώντας την αστυνομία.
Έπεσε, όμως, στην παγίδα που η ίδια έστησε για τους πολίτες. Η απόφαση πλέον, του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην δεχτούμε τα σκουπίδια, αντιστεκόμενοι με κάθε νόμιμο μέσο, την δεσμεύει. Η δημοτική κίνηση “Ο Δήμος Είσαι Εσύ” θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την εφαρμογή της εν λόγω απόφασης στο έπακρο, συνεχίζοντας τον αγώνα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρωτίστως όμως, στον δρόμο, μαζί με όλους τους πολίτες της Β. Εύβοιας.

Νατάσσα Φουρνάρη

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Ο Δήμος είσαι ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.