16 Αυγούστου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ


"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ"
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφθεί τη Λίμνη Ευβοίας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016. Η πρωτοβουλία της Προεδρίας εκφράζει, με τον πλέον σαφή τρόπο, τη συμπαράστασή της προς τη δοκιμαζόμενη Πόλη, μετά την καταστροφική πύρινη "λαίλαπα" του καλοκαιριού. Ο Π.τ.Δ. θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Πόλης κ. Καλυβιώτη Χρήστο, τις άλλες Τοπικές Αρχές, θα βραβεύσει τους
συμβάλλοντες στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και θα αποκομίσει μια προσωπική εκτίμηση των καταστροφών της επισκεπτόμενος την καμένη περιοχή, συνοδευόμενος και από τον Πρόεδρο του Α.Π.Ε. κ. Μιχάλη Ψύλο. 

"Επί τη ευκαιρία" της παρουσίας του στη Λίμνη, ο Π.τ.Δ., δίνοντας ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον, θα κηρύξει την έναρξη της Διοργάνωσης Μαραθώνιας Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης "ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2016". Η εκδήλωση θα γίνει το πρωί στο Λιμάνι της Λίμνης και θα συνδυαστεί με συμβολικό αγώνα κολύμβησης 500 Μ. Ακολούθως, στη Σκάλα της Λίμνης, ο Π. τ. Δ. θα βραβεύσει τους αγωνιζόμενους. Για αυτό, όσοι "λιλιπούτειοι" και μη επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.