7 Οκτωβρίου 2016

ένα ενδιαφέρον ΔΣ στη Λίμνη για τις "αντρικές" πρακτικές...

το νέο σήμα του Δήμου...

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου
2016 ,ώρα 18.30, ύστερα από αίτηση δέκα δημοτικών συμβούλων ,σύμφωνα με τις διατάξεις  της παρ. 2 του άρθρου 67 του Ν.3852/10
με θέμα:

    «Απόφαση δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό του δημοτικού συμβούλου κ. Τάρλα Κυριάκου από τον Αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας  Κηρέως κ. Χαλιούλια Ιωάννη»
  
Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου

Χατζής Ανδρέας


ΠΙΚΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

  1.  κ. Δήμαρχο Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας(Σ.ΒΕ.τον ειδοποιούν αντί ο ίδιος να πρωτοστατεί!!!!!!!!)

ΥΓ.της ΒΕ:(θα έπρεπε και το εξής συμπλήρωμα)
Καλούνται να παρευρεθούν και όλες αυτές οι ανώνυμες "πεζούλες" που υπέθαλψαν τη σημερινή κατάσταση και να δηλώσουν ότι καταδικάζουν απερίφραστα τη μοναδική κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης στη περιοχή μας.
Καλείται και το "ανελεύθερο περπάτημα" που πίσω από την καθοδηγούμενη και εξωχώρια ασφάλεια του .com (ξέρουν αυτοί...) νομίζουν ότι είναι θεοί της αντικειμενικής ενημέρωσης ενώ επί του συμβάντος κάνουν εδώ και μέρες επιβαλλόμενο άνωθεν μόκο αποκλείοντας τα σχόλια (για τρεις μέρες) των ανώνυμων ιδίων, που τους βόλευαν και τα επιζητούσαν για να φτάσουμε ως τη διάλυση..
Ο επώνυμος φωτογραφιζόμενος Τάρλας της έφαγε από τον ανώνυμο του τίτλου αντιδήμαρχο και 0 λένε κάτι...

Καλούνται και οι υποστηρικτές οπαδοί της πρώην συμπολίτευσης να δηλώσουν με τη στάση τους: ως εδώ και μη παρέκει:Οι αποτυχημένες διοικήσεις δεν πρέπει να γαντζώνονται από τη καρέκλα αλλά να έχουν τη τσίπα να αποχωρούν.

Ο τόπος Θέλει να συνεχίσει!Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.