9 Οκτωβρίου 2016

κύπελλο Βορείου Ευβοϊκού-ευχαριστήριο του ΝΟΛ


Με το κύπελλο Βορείου Ευβοϊκού έκλεισε άλλος ένας κύκλος διοργανώσεων του ΝΟΛ, της αγωνιστικής σεζόν 2016. Παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν, και παρά την μεγάλη καταστροφή που έπληξε το χωριό μας, ένα συμπέρασμα μπορεί να αποτυπωθεί: το επίπεδο πλέον είναι πολύ ψηλά!! Και οι τέσσερις αγώνες μας έγιναν με απόλυτη επιτυχία, αν και η συμμετοχή σκαφών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. 

Παρά ταύτα, κάνοντας τον προσωπικό απολογισμό μας αισθανόμαστε πως πρέπει να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν να μείνει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Πρώτα πρώτα λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα πληρώματα και τους κυβερνήτες των σκαφών από τους ομίλους Λίμνης, Χαλκίδας, Αταλάντης και Αγ. Κων/ου που έλαβαν μέρος στους τέσσερις αγώνες μας , όλους τους αθλητές και μη που ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα γνωριμίας με την ιστιοπλοΐα που τρέχει κάθε χρόνο ο ΝΟΛ, τους επιτρόπους μας για τον συντονισμό του αγώνα, ιδιαίτερα τον ακούραστο έφορο υλικού κο Νίκο Γεωργίου και για την χθεσινή βραδιά(φωτο. απονομών στην συνέχεια), τον έφορο ανοιχτής θαλάσσης κο Χρυσομάλλη Δημήτρη γιατί χωρίς προετοιμασία και τρέξιμο διοργάνωση δεν βγαίνει, τους Κυβερνήτες του ταχύπλοου Αγ. Νικόλας για το στήσιμο των στίβων, τον Χαρατσή Στέφανο για την χθεσινή του βοήθεια στην επίβλεψη του στίβου με την επιτροπή αγώνα, τον "Λαστιχούλη" Γιάννη Ευσταθίου για τα φουσκώματα και τα "service" στα κίτρινα τερατάκια όποτε χρειαζόταν, τα site: amola.gr, bridgesailing.com, limniotikanews.blogspot.com, eviagoal.blogspot.com, voriaevia.blogspot.com, για την ηλεκτρονική προβολή των αγώνων μας, και τέλος όλους εκείνους που μας στήριξαν ηθικά ή πρακτικά για να συνεχίσουμε να δίνουμε έναν άλλο τόνο στην όμορφη Λίμνη μας. Είναι πραγματικά τόσοι πολλοί οι υποστηρικτές μας που ζητώ συγγνώμη εάν ξέχασα κάποιν και θα το παρακαλούσα να στείλει μήνυμα στην σελίδα για να προστεθεί. 
Ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης σας ευχαριστεί που είσασταν κοντά μας άλλη μια χρονιά και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το Χέρι μας για να συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανή την φλόγα της ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης που καίει δεκαετίες τώρα στην περιοχή μας. 
Καλό σας βράδυ!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.