23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ


ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ
Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την ειδεχθή εγκληματική ενέργεια αγνώστου ή αγνώστων να δηλητηριάσουν αδέσποτους σκύλους στους δρόμους της Ιστιαία. Ενέργεια που αμαυρώνει τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις της εφετινής
Αποκριάς. 
Η καταδίκη αυτή είναι αυτονόητη για ένα Δήμο, που πασχίζει να προάγει τον Πολιτισμό και να προ-βάλει την περιοχή μας σε διεθνές επίπεδο. 
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, εκφράζει την προσωπική της οδύνη για την εγκλη-ματική αυτή πράξη και παροτρύνει, τόσο τις αρμόδιες Υπηρεσίες, όσο και όλους τους Δημότες να συμβάλουν στην εξιχνίαση αυτών των μεμονωμένων περιστατικών και στην παραδειγματική καταδίκη των ενόχων. 
Ταυτόχρονα και σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής, όπως επίσης και με το Φιλοζωϊκό σωματείο "ΑΡΤΕΜΙΣ" που από το ξεκίνημά του ταχθήκαμε αρωγοί στο έργο του, θα φροντίσουμε για την επιτάχυνση των προσπαθειών, που καταβάλλονται, για τον έλεγχο της αύξησης των αδέσποτων ζώων με τους κανόνες που διέπουν μία πολιτισμένη και ανθρώπινη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

για να εμφανισθούν περιμένετε λίγες ώρες....
τα σχόλια ελέγχονται ως προς το υβριστικό, μη θεμιτό ή φασιστικό περιεχόμενο
ο καθένας είναι υπεύθυνος απέναντι στο νόμο επειδή υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιό του.